Megtámadták a testépítő orvost a fóti ügyeleten, de a támadó húzta a rövidebbet

origo.hu • 2022. január 10., hétfő •
Megtámadták az ügyeletes orvost szombaton Fóton, de a civilben testépítő dr. Lestár Ferenc nem hagyta magát, az elégedetlenkedő férfi koponyasérüléssel került kórházba.
Megtámadták a testépítő orvost a fóti ügyeleten, de a támadó húzta a rövidebbet

Péntek éjjel kereste dr. Lestár Ferencet egy házaspár telefonon azzal az igénnyel, hogy másnap gyógyszerfelírással állítsa be a feleség vérnyomását, mire közölte, hogy a szombati ügyeletben erre nincs lehetőség, hiszen az eljárás többalkalmas, így az háziorvosi feladat.

A férj szombaton ismét jelentkezett telefonon, majd később személyesen is.

A házaspár női tagja elkezdte gyalázni a rendszert, majd az orvosokat, hogy félnek a Covidtól, dr. Lestár Ferencet pedig azzal vádolta, hogy megszegte az esküjét. Az orvos megkérte a nőt, hogy ezt támassza alá, de nem tudta, majd a nő elkezdett köhögni, azt hitte, ettől majd a férfi megijed.

Ekkor mondta neki az orvos, hogy kívánja, hogy annyi megaláztatás érje a nőt az életben, mint őt a rendelőben, erre a nő ordítani kezdett, és nekilökte dr. Lestár Ferencet az egyik szekrénynek.

A FÉRJ IS FELÁLLT, ÉS AZONNAL ELKEZDTE AZ ORVOS FEJÉT ÜTÉSEKKEL SOROZNI.

- Dulakodás alakult ki, és visszaütöttem. A férfival szemtől szemben bokszoltam, a bútorok pedig átrendeződtek. A nő kihasználta, hogy a figyelmemet a férje lefoglalja, és elkezdett hátulról rugdosni. Áttörtem rajtuk, kiszaladtam a nyílt térbe, hogy legalább legyenek szemtanúk

 mondta az orvos a Borsnak.

A verekedés tovább folytatódott, majd a házaspár közölte az orvossal, hogy:

- Ők ketten vannak, és majd hamis tanúzással ráverik az ügyet, és egyébként is szólnak a fiaiknak, akik majd agyonverik. 

A RENDŐRSÉGNEK VÉGÜL EGY BETEG SZÓLT, A TÁMADÓ PÁROS FÉRFI TAGJÁT KOPONYASÉRÜLÉSSEL SZÁLLÍTOTTÁK KÓRHÁZBA.

Az orvos ellen nem indult eljárás, de tanúként hallgatták ki, elmondása szerint nem ez volt az első eset, hogy megtámadták munka közben.
 

Kép: borsonline.hu

közösség

további frisss

lap tetejére