Megszűnik az Ungár-féle Azonnali szerkesztősége

• 2022. augusztus 04., csütörtök •
Megszűnik az Ungár Péter által jegyzett Azonnali nevezetű baloldali hírportál– számolt be a Media1. A lap bezárását az ügyvezető gazdasági okokkal indokolta. A portál értesülései szerint más, Ungár Péterhez köthető lapok működése is bizonytalanná vált. A cég utolsó időszaka botrányokkal terhelt volt: a lap korábbi alapító-főszerkesztőjét kirúgták, majd munkaügyi pert indított a lap ellen, amit azonban elveszített.
Megszűnik az Ungár-féle Azonnali szerkesztősége

Ungár Péteren kívül az a Gerényi Gábor is tulajdonos, akinek a neve 2020-ban, az Index-balhé előtt, az úgynevezett „Gerényi-terv” kapcsán is előkerült. A Media1 megkeresésére Ungár nem reagált érdemben, Gerényi azonban elmondta, hogy a kérdés mostanra lényegében eldőlt, valóban nem működtetik tovább a lapot. A lap kérdésére azt is elmondta, gazdasági okok miatt döntöttek így, mivel a cég évek óta veszteséges volt, ráadásul a gazdasági kilátások rendkívül bizonytalanná váltak, senki nem tudja, mi jön most. Gerényi azt mondta, jó emberekkel dolgoztak együtt, ezért reményét fejezte ki, hogy el tudnak majd helyezkedni a lap munkatársai másutt.

A Media1 értesülései szerint más, Ungár Péterhez köthető lapok jövője is bizonytalanná vált, azonban ezt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudta Gerényi.

Forrás: Media1, pestisracok.hu

közösség

további frisss

lap tetejére