Megrázó: egy megfagyott nőt találtak a gyorsétterem hűtőjében

borsonline.hu • 2023. május 28., vasárnap •
A nőre a fia talált rá, aki a gyorsétteremben dolgozott.
Megrázó: egy megfagyott nőt találtak a gyorsétterem hűtőjében

Egy louisianai gyorsétterem, az Arby menedzserének családja bepereli a gyorséttermi óriást, mert az alkalmazottak panaszkodtak, hogy a vállalat nem volt hajlandó megjavíttatni a hűtőkamra ajtaját, amely most tragédiához is vezetett - írta meg a borsonline.hu.

A 63 éves Nguyet Le egyedül volt az étteremben május 11-én 9 óra körül, és az üzlet nyitására készült, amikor beszorult a hűtőbe. Fia, aki szintén az Arby's-ban dolgozik, találta meg a megfagyott asszonyt.

A rendőrségi jelentés szerint vérfoltok voltak az ajtókon, ami arra utalt, hogy menekülni próbált, de végül magzati pózban összerogyott. A halottkémi hivatal előzetes jelentése megerősítette, hogy a négygyermekes anya hipotermia következtében halt meg. 

Paul Skrabanek ügyvéd, aki a családot képviseli, hivatalos vizsgálatot kér az étterem állítólagos fagyasztószekrény-hibái miatt. Egy korábbi alkalmazott azt mondta neki, hogy a hűtő retesze augusztus óta nem működik megfelelően, és a probléma ismert volt, de a vezetőség figyelmen kívül hagyta. A család több, mint egymillió dollár kártérítést követel.

A fagyasztóban a szabályok szerint mínusz 10 fokos hidegnek kellett lenni, de egy volt alkalmazott azt mondta, ennél hidegebb szokott a kamrában lenni. Azt egyelőre nem tudni, a szerencsétlen nő mennyi ideig volt a hűtő fogja. A kereset szerint az alkalmazottak egy csavarhúzóval segítettek kinyitni és bezárni a bejárati hűtő reteszét, ahogy azt az Arby egykori alkalmazottja mondta.

Kép: illusztráció/csizihuto.hu

közösség

további frisss

lap tetejére