Megmondjuk, meddig fog tartani a párkapcsolatod

frisss.hu Forrás: Ripost • 2016. február 22., hétfő •
Egy új kutatás szerint négy kategóriába sorolhatók a párkapcsolatok.
Megmondjuk, meddig fog tartani a párkapcsolatod

A tesztnél 376 párt figyeltek meg több mint kilenc hónapon keresztül. Kikérdezték őket a megismerkedésükről, vizsgálták a szokásaikat, a hétköznapjaikat és azt, hogyan oldják meg a problémáikat. Te melyikben ismersz magadra és a kapcsolatodra?

1. A dráma király és királynő: folyamatosan csatáztok, hullámzás jellemzi a kapcsolatotokat. Ha fent vagytok, minden tökéletes, viszont ha lent, akkor összedől a világ. Akár hetente vagy havonta váltok szét. De: ha egyszer betelik a pohár nálad vagy nála, már nem lesz visszaút.

2. Mr. és Mrs. Makacs: mindig más véleményen vagytok, és mindenki ragaszkodik a saját igazához. Nehéz beismerni, ha tévedsz, azt akarod, hogy tiéd legyen az utolsó szó. Meg kellene tanulnotok, hogy attól, hogy másképp álltok a világ dolgaihoz, még élhettek békében egymás mellett, persze, ehhez kompromisszumokat kell kötni. Az örökös csata bizony fárasztó. Ha nem tudtok engedni, ne tervezzetek hosszútávra.

3. A barátok által összehozottak: sok közös barátotok van, akire támaszkodhattok, emiatt sokkal stabilabbnak és mélyebbnek érzitek a kapcsolatot. Még a különválásban is ez tart vissza titeket. Hiszen, az ember a barátait, haverjait nem oszthatja el. A helyzet akkor ciki, ha a barátok csak az egyik félhez tartoznak. Szakításkor ő viszi!

4. Partner-orientált párok: ez a legjobb kapcsolat, nincsenek csaták, közös célok vezetnek titeket. Tudjátok, hogy mindig számíthattok egymásra, szinte egyezik az igényetek. Itt a buktató: könnyen unalmassá válhat, ezért próbáljátok izgalmassá, kalandossá tenni a hétköznapokat. 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére