Megkezdte a felkészülést a HVSE futsalcsapata

• 2020. július 28., kedd •
Juanra az első héten kilenc foglalkozást tart a keret tagjainak. A koronavírus-járvány miatt gyakorlatilag február óta kényszerszabadságon voltak a játékosok. Azóta csupán egyénileg tudtak edzeni, így nem csoda, hogy valamennyiüknek nagyon hiányzott már a közös munka.
Megkezdte a felkészülést a HVSE futsalcsapata

- Bármennyire is becsületesen betartottuk a szakmai stáb utasításait, az otthon elvégzett penzum hatékonysága meg sem közelítheti a csapatgyakorlásokét. Annyi hasznunk azért van, hogy mind mentálisan, mind pedig fizikálisan maximálisan ki tudtuk magunkat pihenni. Nekem már nagyon hiányoztak a társak, hiányzott a közös edzés – fogalmazott az első tréning előtt a klub hivatalos portáljának a HVSE válogatott kapusa, Alasztics Marcell, akit társaival együtt Bokor Zsolt sportigazgató és Szántó Erzsébet klubmenedzser köszöntött. Az egyesület vezetői megfogalmazták a 2020-2021-es szezon célkitűzéseit. Ezek szerint a bajnokságban, és a Magyar Kupában is a döntőbe várják a csapatot.

Ennek megfelelően komoly felkészülés vár az együttesre, bár Juanra Calvo csak fokozatosan akarja terhelni a játékosokat.
- A hosszú szünet után nagyon vigyáznunk kell arra, hogy senki se sérüljön meg. Az első hétre ugyan kilenc tréninget is terveztünk, de még véletlenül sem vágunk rögtön a dolgok közepébe. A fokozatosságon lesz a hangsúly – adott gyors tájékoztatást a klub honlapjának a vezetőedző.

Az edzések mellett felkészülési mérkőzések is lesznek majd, melyek közül az elsőt augusztus 5-én játsszák majd a szombathelyiek Dunaújvárosban.


fotó: haladasvse.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére