Megint szórják a propagandát a szocik, van rá pénz

szerző: P • 2021. október 24., vasárnap •
Mint az fotóinkon jól látható, a Savaria Fórum, amelynek lapjain főleg balliberális politikusokat, így Ungárt és Czeglédyt is futtatták, az aszfalton landolt. Úgy látszik elég pénz van a városházán terjeszteni a az újságot, jut még az utaknak is. Végül is beborítják a járdát, csak nem aszfalttal, hanem papírral.
Megint szórják a propagandát a szocik, van rá pénz

 

 

Olvasónk fényképezte le a Savaria Fórum kiadványait - ránézésre legalább száz darabot, ha nem többet - a járdán szétszórva. Túl azon, hogy a papíron környezetbarát szocialista polgármester nagyon szereti barátait - így a dicstelen véget ért Karácsony Gergelyt, Ungár Pétert és a habokból kiemelkedő, adóbűncselekmények miatt elítélt Czeglédy Csabát - futtatni, ez itt egy jelkép. Jelképe annak, hogyan képzeli el a baloldali városvezetés a valóságban a környezetvédelmet es a takarékos önkormányzatot.

Persze arra mindig van idő, hogy a szoci polgármester könnyek között elpanaszolja, hogy “elvonások vannak, összeomlik a város”, (ami kiderült, nem igaz) arra viszont már nem tér ki, hogy nagyjából 20 millióért örülhetünk egy 17 négyzetméteres WC-nek, vagy 160 millió körüli összegért nyomtatják a valaha szebb napokat látott Savaria Fórumot; ahol mára az objektivitás azt jelenti, hogy általában balos jelölt szólal meg benne.

 

Nemény András a politikában is példátlan tempójú bénázásba fogott. Mintegy másfél hónap alatt három oldal mellett kötelezte el magát. Először beállt Karácsony Gergely, az MSZP és Ungár Péter mögé. Ők elvéreztek a saját előválasztásnak csúfolt házibulijukon. Majd egy hét alatt gyors asszót alkalmazott és Gyurcsányné Dobrev Klárát támogatta; aki szintén elvérzett az ellenzék magánbajnokságán. Nem gondoltuk, hogy másfél hét alatt ez összejön, de a szoci polgármester ventillátor sebességre kapcsolt, és ezek után végül megállapodott Márki-Zay mellett. Akit aztán az előbbi (mármint a Klára) férje, Gyurcsány Ferenc emlékeztetett, hogy amúgy a miniszterelnököt a parlamentben választják. Az a Gyurcsány Ferenc, akinek az embere, az adóbűncselekmények miatt elítélt Czeglédy Szombathely ellenzéki képviselő-jelöltje.

 

Tudják követni? Mi sem.

 

Majd az egész bagázs úgy ahogy van kínosan leszerepelt október 23-án, amikor kb a Békemenet 1-2%-át sikerült kivinniük az utcára.

 

Az immár balliberális Savaria Fórum pedig száll tova a szélben, majd egy puffanással landol a fel nem újított és le nem takarított járdán.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére