Meghatóan vallott az apuka

frisss.hu Forrás: ripost.hu, facebook.com • 2016. február 08., hétfő •
Tony Emms lefotózta a feleségét, amint gyermekével alszik, és egy gyönyörű szöveget írt a kép mellé.
Meghatóan vallott az apuka

A férj a közösségi oldalon posztolta a fotót, és ez volt a megható vallomás:

"Néha nem adtam a szavára, amikor fáradtan hazaértem a munkából, ő pedig azt mondta, fáradt. Hiszen úgy gondoltam, én voltam az, aki egész nap a munkahelyen dolgozott. De rájöttem, milyen csodálatos nő is az én feleségem. Amíg én távol vagyok, ő vajon csak ül a tévé előtt és lazul a gyerekkel? Hát nem! Amikor én felkelek reggel, akkor ő is felkel velem, belekezd a mozgalmas napjába: megeteti a kisfiúnkat, pedig ő még éhes, és nem is evett, kicseréli a gusztustalan pelenkát, újra és újra játszik a kicsivel, amíg a baba el nem alszik.

Rendet rak, pakol, takarít, aztán ebédet ad a fiúnknak, bár ő még mindig nem evett egy falatot sem, összeszedi a mindenhol heverő gyerekjátékokat, bár a kicsi mellett rendet rakni és takarítani néha olyan, mint az ablakon kidobott idő. És, amikor te a munkából fáradtan hazajössz, könnyű azt gondolni, hogy a párod nem csinált semmit egész nap. De a lelked mélyén tudnod kell, hogy ez nem igaz. A belét is kidolgozta ma is, hogy boldog és egészséges legyen a gyereketek.

Tiszteld a gyermeked anyukáját! Ő egy különleges ember, aki mindent feladott, hogy a baba mellett legyen. Szívemből szeretem a két embert, akik a képen vannak, és most hagyom is őket, hogy pihenhessenek, mert megérdemlik."

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére