Meghalt a Balaton Soundon megsérült 18 éves lány

frisss.hu, index.hu, bors.hu • 2016. július 21., csütörtök •
Nem kizárt, hogy kábítószert fogyasztott, mielőtt beütötte a fejét.
Meghalt a Balaton Soundon megsérült 18 éves lány

A Bors értesülései szerint belehalt sérüléseibe az a 18 éves lány, aki a Balaton Soundon lett rosszul és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, amikor beütötte a fejét, hogy nem tudták megmenteni az orvosok. Miután a Soundon történt másik incidens miatt is - amiben a kanadai DVBBS tagjai érintettek - folyik nyomozás, érdekes, hogy a lány halálával kapcsolatban eddig nem lehetett tudni semmit.

Eddig tisztázatlan körülmények között lett rosszul a 18 éves fesztiválozó fiatal, be is ment a fesztivál területén található orvosi szobába, de onnan elengedték, mert az ápolószemélyzet úgy ítélte meg, hogy folyadék- és ásványianyag-pótlás után a tinédzser nem igényel szoros felügyeletet. A rosszullét okát nem sikerült kideríteni, de nem kizárt, hogy kábítószert is fogyasztott a lány.

Miután visszament bulizni, annyira rosszul lett, hogy elesett és beverte a fejét a betonba. A kiérkező mentők azonnal kórházba szálították, de sérüléseibe nem sokkal később belehalt. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az esettel kapcsolatban az idegenkezűség kizárható, ezért közigazgatási hatósági eljárást rendeltek el. 

A lány szülei jogász segítségét kérték, tudni szeretnék, mi történt pontosan gyermekükkel. Amennyiben a boncolás kábítószer fogyasztást igazolna, a rendőrség akkor is csak kábítószer birtoklásának vétsége miatt indítana eljárást, amelyet a gyakorlat szerint hamar le is zár.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére