Megbízható zárbetétet keresel? Válassz korrekt gyártó termékeiből!

szponzorált tartalom (x) • 2022. január 14., péntek •
A legtöbb termék esetén igaz az az állítás, hogy nem véletlenül bíznak a vásárlók egy-egy adott gyártó termékkínálatában.
Megbízható zárbetétet keresel? Válassz korrekt gyártó termékeiből!

A jelenség mögött valójában az rejlik, hogy a vevők megismerték és megbízhatónak ítélik a terméket előállító céget, s ezért választják a termékeiket is. Ugyanez igaz a zárbetétek világára.

Mitől lesz megbízható egy zárbetét?

Ahogyan a legtöbb területre igaz, a zárbetétek világában is több nevet ismernek még azok is, akik kevésbé mélyültek el a témában. A nagyok között az élen jár mind ismeretségben, mind pedig megbízhatóságban az Abus, amelyet részben a hosszú múltjának, valamint annak a precizitásnak köszönhet, amely magát a céget is jellemez.

Természetesen hatalmas termékválasztékkal várják vásárlóikat, az 1kulcs.hu webáruházából a különböző zárbetéteket pedig könnyedén meg is vásárolhatjuk.

Milyen típusú zárbetéteket kínál az Abus?

Az első és legfontosabb szempont az, hogy többféle kategóriát keresve is rálelhetünk az Abus termékeire, kezdve a belépő szintet kínáló zárbetétektől, egészen a prémiumkategóriáig.

Normál Abus zárbetétek

A normál zárbetétek a leggyakoribbak mindannyiunk környezetében, egyformán nyithatóak és zárhatóak is az ajtó mindkét oldaláról, kulcs segítségével. 

A legalacsonyabb árak mellett az ebbe a típusba sorolható zárbetétek is megbízhatóan működnek, és természetesen mindenféle méretben elérhetőek. Az egyetlen szépséghiba az lehet, ha kulccsal bezárják és azt benne is hagyják, akkor kívülről sajnos nem lehet bejutni.

Gombos Abus zárbetétek

Ugyan a gombos zárbetétekkel ez a probléma elkerülhető, de ez nem lesz jó választás, ha valamilyen üvegfelület van a zárbetét közelében, hiszen azt betörve, és a résen benyúlva egy mozdulattal nyithatóvá válik az ajtó. 

Másrészt, ha nincs ilyen probléma, akkor nagyon jó választás, hiszen extra törésvédelem is jellemzi az Abus gombos zárbetéteket.

Törésvédett Abus zárbetétek

A törésvédett zárbetéteknek köszönhetően lehetetlenné válik úgy bejutni a lakásba, hogy a betörő eltöri magát a zárat. Amikor ezzel próbálkozna, pont az ellenkezője történik, s nem kinyithatóvá válik az ajtó, hanem egyáltalán nem lehet bejutni.

Vészfunkciós Abus zárbetétek

A vészfunkciós zárbetétek abban hasonlítanak a normál típusúakra, hogy ezek is mindkét oldalról kulccsal zárhatóak. A vészfunkciós megoldásnak köszönhetően azonban a belülről bent felejtett kulcs esetében is nyitható marad az ajtó kívülről, természetesen kulccsal. Ez a kategória is törésvédett.

A fentiek alapján megállapíthatjuk, hogy az Abus sokféle, és természetesen magas minőséget képviselő zárbetétet készít, amelyeket bátran választhatunk, ha a zárbetétek szempontjából is fontosnak tartjuk azt, hogy megbízható gyártó termékeit válasszuk.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére