Meg kell védeni 12 év eredményeit

hv • 2021. július 22., csütörtök •
A pandémia miatt hosszú idő után találkoztak ismét a FIDESZ szimpatizánsai és aktivistái. A 11-es Huszár úti laktanya udvarán megrendezett pikniken Hende Csaba Szombathely országgyűlési képviselőjének meghívására részt vett Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár is.
Meg kell védeni 12 év eredményeit

Az elmúlt években Szombathely és térsége soha nem látott mértékű támogatás eredményeként fejlődhetett. A több milliárd forintnyi kormányzati támogatás nyomán - a baloldali ellenzék állításaival szemben - a város kedvező helyzetben van. Örömmell tölt el, hogy a kemény és következetes munka eredményeként hamarosan újabb milliárdok érkeznek Szombathelyre. Politikai ellenfeleink hiába igyekeznek minden nemtelen eszközzel a sikereket kisebbíteni, a szombathelyiek pontosan tudják, hogy mit értünk el.

A jövő évi országgyűlési választás tétje hatalmas: meg kell védeni az eredményeinket, hogy a polgári kormány tovább tudja folytatni az építkezést. Ehhez kell a nemzeti erőknek, mindenkinek, akinek fontos az ország sorsa összefogni!

– emelte ki köszöntőjében Hende Csaba.

12 év munkájának eredménye, hogy ma Magyarország minden téren sokkal erősebb, mint bármikor korábban az elmúlt évtizedekben. Ám egy tucat év munkáját - egy rossz kormányzással nagyon hamar le lehet rombolni – figyelmeztetett Menczer Tamás. A pár évvel ezelőtti gazdasági válság, a migráns válság, az átláthatatlan nemzetközi szervezetek által gerjesztett, összehangolt támadások, a brüsszeli bürokrácia kétségbeesett próbálkozási ellenére hazánk független és erős ország. Magyarország polgárai nem tűrik, hogy megmondják nekik, hogyan kell élniük, hogy kiket engedjünk be az országba és azt sem, hogy mások mondják meg, hogyan védjük meg gyermekeinket. A hazai ellenzéket - amely még egymással is vitázik – csak a hatalom mindenáron való megszerzése érdekli, s ezért nem restek gyakorta még az uniós intézményekben is saját hazájuk ellen támadni. Ezért is fontos mérföldkő a jövő évi választás. Meggyőződésem, hogy csak a keresztény alapokon álló Európának van jövője. többek közt ezért is hirdetette meg, éppen ma Orbán Viktor miniszterelnök a gyermekvédelmi népszavazást.

A Hende Csaba és Menczer Tamás által elmondottakhoz számos kérdés érkezett a résztvevőktől. A jó hangulatú kötetlen beszélgetés utána a rendezvény piknik jellegének megfelelően még sokáig folyt – fehér asztal mellett – a közügyek megvitatása.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére