Már lehet pályázni a Víztorony kávézójának üzemeltetésére

• 2020. augusztus 13., csütörtök •
A pályázatokat írásban, zárt borítékban kell eljuttatni az AGORA Szombathelyi Kulturális Központba személyesen vagy meghatalmazott útján szeptember 14-ig délelőtt 11 óráig.
Már lehet pályázni a Víztorony kávézójának üzemeltetésére

A nyertes az az ajánlattevő lesz, aki megfelel a pályázati kritériumoknak, és a legmagasabb összegű bérleti díjat jelöli meg, ami a június 11-i értékbecslés alapján legalább 2100 forint/négyzetméter/hónap. Azok a pályázók azonban, akiknek bármifajta tartozásuk van az önkormányzattal, a SZOVÁ-val vagy az AGORÁ-val szemben, semmiképpen sem nyerhetnek.

Az ajánlattevő a pályázati eljárásban való részvétel biztosítékául nettó 10 millió forintot köteles fizetni az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ számlájára.

A bérbeadás időtartama november 1-től kezdődően határozott, 10 éves időszakra szól. A leendő bérlőnek saját költségén, bérbeszámítási igény nélkül köteles kialakítani, berendezni és felszerelni a helyiséget, valamint a szükséges engedélyeket beszerezni. A bérleti díj fizetése olyan átmeneti időszakban is kötelező, amikor a bérlő különböző belső munkálatokat végez a kávézóban. További információk az www.agorasavaria.hu honlapon találhatók.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére