Magyarországon is elindítja a másságot célzó érzékenyítő kampányát a Cartoon Network

• 2022. augusztus 04., csütörtök •
A csatornának nem ez az első ilyen akciója.
Magyarországon is elindítja a másságot célzó érzékenyítő kampányát a Cartoon Network

A gyerekcsatorna az Amerikában már futó Redraw Your World című kampányát nyáron kiterjeszti az európai, közel-keleti és afrikai régiókra, ezzel Magyarországra is – számolt be a media1.hu. A portálon azt írják: a Cartoon Network kampánya itthon Alkosd újra a világod címmel veszi kezdetét.

A kampány a gyerekek egyediségét helyezi középpontba, arra bátorítva őket, hogy érezzék jól magukat a bőrükben.

Az élénk színeket felvonultató többplatformos kampány olyan gyerekeket mutat be, akik valami egyedi dologban jeleskednek, arra bátorítva társaikat, hogy hasonlóan bontakoztassák ki a bennük rejlő potenciált, hiszen minden gyerek egyedi képességekkel, készségekkel, személyiséggel bír, legyen az a művészet, a görkorcsolyázás, a karate, a bréktánc vagy akár egy focilabda egyensúlyozása fogmosás közben.

A csatorna már régebben is indított hasonló kampányokat

A Cartoon Network közkedvelt szereplői, Gumball és Darwin, a Medvetesók és a Tini titánok pedig reagálnak az egyedi képességekkel bíró gyerekek videóira. A csatorna már régebben is indított hasonló, a másság tiszteletére intő kampányokat: a bullying, azaz a gyerekek közötti intrikáció visszaszorítására, a különböző családfélék, veleszületett, vagy szerzett hiányosságok elfogadására „Aki ver, az nem haver” címmel, emlékeztetnek a Media1.hu-nak küldött közleményükben. Monika Oomen, a márkakommunikációért és a franchise-ok irányításáért felelős EMEA-régiós igazgató azt mondta:

„Mindennap inspirálódunk a rajongóinkból és a Cartoon Network most arra bátorítja őket, hogy ünnepeljék önmagukat, a személyiségüket, kedvenc időtöltéseiket. Az Alkosd újra a világod kampányt azért indítottuk el, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és tudják, hogy mindenki számít, mindenkinek vannak jó tulajdonságai.

Nyitókép: YouTube
Forrás: mandiner.hu

közösség

további frisss

lap tetejére