Magyar legendák, legendás magyarok

sd • 2020. július 13., hétfő •
Egy új márkával, a Hungarian Legends-szel bővült a Haladás Ajándékbolt kínálata, amely Őze-Guth Szilvia jóvoltából kezdheti meg hódító hadjáratát a vasi megyeszékhely vásárlóközönsége körében. Az egyre népszerűbb ruhamárka mostantól Szombathelyen is kapható.
Magyar legendák, legendás magyarok

Mások mellett Rózsa Sándor és Mátyás király képe is megelevenedik azokon a ruházati termékeken, amelyek mától elérhetőek a Kossuth Lajos utca 20 szám alatti Haladás ajándékboltban.

Az új márka Magyarország egész történelmét feldolgozza és magában foglalja.

Az ötletgazda, Őze-Guth Szilvia elmondása szerint a szurkolók ezzel nyomatékosítva tudják kifejezni hazaszeretetüket.

- Tudvalevő, hogy itt Szombathelyen, a Haladás-drukkerek között is rengeteg olyan ember van, akik nem csak a vasiak hazai mérkőzéseire, hanem a nemzeti válogatott találkozóira is eljárnak. A meccseken nem egyszer hallhatóak hazánkat és az egykori Nagy-Magyarországot éltető rigmusok. Innen jött az ötlet, hogy mivel rengeteg hazafival vagyunk körülvéve, nekik most lehetőséget adunk arra, hogy ezt hangsúlyozottabban kifejezzék. A ruházati termékeken történelmi motívumok szerepelnek, amivel voltaképpen a mai fiatal generációkban is szeretnénk erősíteni a magyarsághoz való kötődésüket. Ezek a termékek hazai gyártó által kerülnek most piacra - tájékoztatta lapunkat Őze-Guth Szilvia, akinek köszönhetően megismerkedhet a szombathelyi vásárlóközönség is ezzel a márkával.


   
Hozzátette: köszönet illeti a Haladás Ajándékbolt vezetőit, amiért vevők voltak az ötletre, a kezdeményezés talán hozzájárul majd a bolt forgalomnövekedéséhez. Most még csak inkább a ruházati termékek értékesítési zajlik, de ahogy teret nyer és egyre nagyobb népszerűségre tesz szert az üzlet, várhatóan megjelennek majd az egyéb kiegészítők is. Bögrék, kulcstartók, maszkok már most is elérhetőek, amelyek kínálati palettája tovább bővülhet.

A márka debütálásának kis ünnepségén részt vett Molnár Benjamin profi MMA harcos, valamint Hatos Gábor és Pars Krisztián olimpikonok is.

- Nagyon szép, mutatós és egyben nagyon jó minőségűek ezek a pólók, rendkívül tetszenek - fogalmazott a Frisss.hu-nak Pars Krisztián,

aki gőzerővel készül az augusztus elsejei megmérettetésére. - A térdem hála Istennek jól van, bár nagy valószínűség szerint van egy kis izomletapadásom, de pontos információm csak csütörtökön lesz erről, amikor elvégeznek rajtam egy ultrahangos vizsgálatot. Ettől függetlenül mindent tudok csinálni, csak edzések után van némi fájdalmam, amivel nehéz minden nap megküzdeni. A tavalyi időszakomhoz képest persze minden tekintetben sokkal jobban érzem magam, leszámítva a technikai részt, amin még mindig van mit csiszolni, hiszen az előző sérülésből kifolyólag rossz mozdulatok rögzültek, amit nehéz kiiktatni. Idő kell még ahhoz, hogy a régi technikához teljes egészében visszatérjek. De mindenképpen azon dolgozom, hogy az a hőn áhított 76-77 méter meglegyen augusztusban - mondta a Dobó SE olmipiai bajnok kalapácsvetője.  
 

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére