"Madár" tartott bokszedzést a szombathelyieknek

• 2022. április 26., kedd •
Erdei Zsolt ökölvívó bajnokot Magyarországon senkinek sem kell bemutatni, sportkörökben pedig végképp mindenki tisztában van elért sikereivel, eredményeivel. Nem véletlen tehát, ha Kovács Gábor kick-box edző éppen őt hívta el múlt szombaton Szombathelyre, hogy edzést tartson a vasi sportolóknak.
Madár tartott bokszedzést a szombathelyieknek

"Madár", azaz Erdei Zsolt a szombathelyi Agrobio Classic Kick-box és Box Club sportolóinak tartott egy kőkemény, nagyon hasznos bokszedzést - tudtuk meg a szervezőktől.

Elmondták: - Az Agrobio Classic Kick-box Club 2006-ban alakult. Eddig sportolóink kick-box versenyeken mérettették meg magukat, ahonnan érmekkel, kupákkal, világbajnoki győzelmekkel térhettek haza. A pandémia miatt a kick-box versenyek elmaradtak. Ezt az időszakot kihasználva Mayer Gábor klubelnök és vezetőedző elvégezte a bokszedző képzést. Sportolóink a jövőben bokszversenyeken is szeretnének bemutatkozni. Ennek apropóján hívtuk meg Erdei Zsoltot, hogy segítse tudásával, tapasztalatával sportolóinkat.
Az edzés nagyon jó hangulatban telt, nagyon sokat tanultunk - számoltak be a tapasztalatokról.

Kiderült: Zsolt nagyon barátságos, kedves, őszinte volt mindenkivel. A hatalmas szakmai tudása, tapasztalata mindenkit magával ragadott. Az edzés végén még egy baráti beszélgetés is belefért. Reményeink szerint idén még újra találkozunk - tették hozzá. Igazi példakép lehet mindenki számára!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére