Ma még ingyenes a parkolás

• 2020. július 01., szerda •
Ön tudta? Csak július 2-tól, csütörtöktől kell fizetni a földfelszíni parkolókban. Szemmel láthatóan ezzel nincs mindenki tisztában, mert a szombathelyi belvárosban az elmúlt hetekben megszokott zsúfoltság jelentősen csökkent szerdára.
Ma még ingyenes a parkolás

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény alapján a földfelszíni várakozási területek járművel történő várakozási célú használata 2020. július 2-től csak díjfizetéssel lehetséges. Azaz 1-jén még ingyen várakozhatunk minden, egyébként  fizetős parkolóban.

A rendelet hatályba lépését megelőzően megvásárolt övezeti parkolóbérletek érvényessége ideje, a díjmentes időszak megszűnte utáni időponttól, a díjmentes időtartam hosszával automatikusan meghosszabbításra kerül - szól a SZOVA közleménye.

A parkolási csoport ügyfélszolgálati irodája egyébként hétfő óta a megszokott nyitvatartási rend szerint fogadja az ügyfeleket. A személyes ügyfélfogadás mellett továbbra is javasolják az e-mailes és telefonos megkeresést.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére