Lehetséges a társkeresés gyerek(ek)kel?

szponzorált tartalom (x) • 2021. április 19., hétfő •
Egy keserű tapasztalata sokak kedvét el tudja venni attól, hogy újra ismerkedésbe fogjanak. Nincs ez másként válás után sem, hiszen aki egyszer megégette magát, az később inkább óvatos. Pedig minden ember megérdemli azt, hogy a számára ideális társ legyen mellette.
Lehetséges a társkeresés gyerek(ek)kel?

Társkeresés online

Gyerek mellett jelentősen kevesebb idő áll a rendelkezésedre a társkeresésre, mintha egyedül lennél. Szerencsére ma már ez sem akadály, mivel online is lehetőség nyílik az ismerkedésre. A CUPYDO Társkereső oldalon akár földrajzi hely tekintetében is könnyedén szűkíthetjük a keresést. Sőt, akár első randihoz is nagyfokú rugalmasságot biztosít, hiszen lehetőség van videochat használatára is. Ez egyfajta biztonságot ad a későbbiekre nézve, hogy valóban az a személy ül-e a gép mögött, akiről képeket látunk.

De ne szaladjunk ennyire előre… 

Első lépésként regisztrálni kell az oldalra és kitölteni az adatlapot. Ebben szerepelnek olyan kérdések, melyek a családi állapotra vonatkoznak, valamint arra is, hogy milyen párt keresünk, akár külső, akár belső tulajdonságok tekintetében. Ez már alapjaiban véve is egy szűrő, ami mind a te elvárásaidnak mind pedig a másik kritériumainak való megfelelés esélyeit latolgatja. 

A gyermek előny vagy hátrány?

Sokan azért félnek a társkereséstől, mert gyakran tapasztalják azt, hogy ha szóba kerül, hogy gyermekük van, az adott társjelölt visszalép. Természetesen ez sok esetben pont így történik, de nem szabad általánosítani, mert nagyon sok ember számára ez azt sugallja, hogy egy érett gondolkodású felnőtt partner várható a személyedben. Arról nem is beszélve, hogy akinek gyermeke van, minden bizonnyal egy gondoskodó és védelmező személy, ami mindkét nem esetében igencsak nagy előny. 

Azt is feltételezi, hogy egy egyedülálló szülő már túl van azon a korszakon, amikor másnak akarja mutatni magát, mint amilyen. Valószínűleg más értékek fontosak a számára, mint azoknak, akiknek még nincs gyermekük. A legtöbb esetben az őszinteség az első helyen áll a listán, amit a partnerüktől várnak. 

A társkeresés kezdetekor felmerül a kérdés, hogy vajon a gyermek mit fog szólni ahhoz, hogy anya vagy apa ismerkedik és akár új párkapcsolatot alakít ki. Az egyik legfontosabb dolog, hogy bár az ember óhatatlanul is kapkodna, ha szerelmes, attól még semmiképp nem javasoljuk, hogy minden partnert bemutassunk a gyemeknek. Ideális esetben csak akkor kell bemutatni a gyermeknek a választottat, ha az egy biztos kapcsolat, ahol érezzük az igazi kötődést. 

Az is fontos, hogy az első randira ne egy-két levélváltás után kerüljön sor, hanem igenis hagyjunk magunknak időt arra, hogy megismerjük a másikat és úgy érezhessük, hogy igen, vele érdemes tervezni a jövőre vonatkozóan.
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére