Lány lett a kolozsvári fiúból - Már Erdélyben is szedi áldozatait az LMBTQ-lobbi

hv • 2021. szeptember 27., hétfő •
Közép- és Kelet-Európában, így Magyarországon egyelőre még a normalitás az úr, úgy tűnik fel, távol vagyunk attól, hogy a magyar fiatalok tömegesen forduljanak ki önmagukból. Az ember hajlamos abban a hitben ringatni magát, hogy a társadalmaink kaptak néhány évnyi haladékot, hogy felkészüljünk az egyre erősödő LMBTQ-nyomásra. Ám sajnos nem vagyunk védettek, ahogyan ezt egy friss kolozsvári példa is bizonyítja.
Lány lett a kolozsvári fiúból - Már Erdélyben is szedi áldozatait az LMBTQ-lobbi

Az LMBTQ-propaganda már Erdélyben is elkezdte mérgezni a társadalmat. Nemrég bejárta az erdélyi sajtót, hogy egy kolozsvári magyar középiskolás fiúból lány lett. A nagy "átváltozásra" a koronavírus alatti lezárások alatt került sor. Mint a cikkekből kiderült, ebben az esetben nem az történt, hogy a fiatal diák ráeszmélt arra, hogy ő meleg. Talán abban nem lenne semmi meglepő vagy elítélnivaló. Az az aggasztó, hogy egy sérülékeny korban lévő srácból lett lány néhány hónap leforgása alatt, ráadásul a konzervatívnak hitt Erdély fővárosában.

Érdekes "véletlen", hogy a fiú átváltozására

akkor került sor, amikor a nyugati világon átsöpört az LMBTQ-vihar, amikor minden csatornán kéretlenül ömlött az emberekre a szivárványos propaganda.

Ki tudja, lehetséges, hogy a kolozsvári srác átalakulásában közrejátszott az is, hogy a nagy karantén, online oktatás idején otthon ülve másról sem hallhatott a fiatalok közkedvelt felületein, minthogy vállalja a másságát. Hiszen a másság: érték, annak vállalásával még különlegessé is válhat. Az igencsak befolyásolható tinédzserek szórakozása a televízió, a Facebook, a Netflix maradt, amikor nem mehettek ki az utcára. Ezeken a csatornákon pedig gyakran foglalkoznak azzal, hogy milyen csodás a transzszexuálisok világa. Vajon beszélhetünk káros befolyásolásról ebben az esetben? Igen.
Esetünkben a fiú környezetében sokan úgy vélik, hogy az amúgy normális, de bizonytalan lelki alkatú kamasz egyszerűen áldozatául esett a propagandának, de jó esély van arra is, hogy hormonális megbetegedés segítette elő a "fordulatot". S most jön a csavar a sztoriban!

Bármi is van a háttérben, a diák meg van győzve arról, hogy a nővé alakulása teljesen normális! Ugyanis - az általa komolyan vett csatornákból úgy tudja, hogy -

a transzneműség a világ legtermészetesebb dolga!

Egyes, a genderlobbi által befolyásolt médiumok azt erősítik, hogy ő különleges, nem pedig beteg. S ezek után sajnos szóba sem jöhet az a lehetőség, hogy orvossal vagy pszichológussal beszéljen a „Nagy Átalakulásról”… Már maga a feltételezés is sértő, hogy ő esetleg beteg lenne.

E szomorú példa ellenére is sok elvakult ember hirdeti, hogy az LMBTQ-lobbi és -propaganda nem létezik! Pedig a kolozsvári magyar srác - miként a hasonló zavarokkal küzdő fiatalok jelentős része is – alighanem valamilyen pszichés betegséggel küzd. Így lehetséges, hogy egy egyébiránt kezelhető mellékbetegség tüneteként nőnek érzi magát, miközben férfinak született.

Bizony ezek a veszélyeztetett fiatalok inkább szorulnak valós orvosi segítségre, mintsem arra, hogy visszafordíthatatlanul nemcsak nemüket változtassák meg, hanem az életüket is tönkretegyék.

Az itthonrolhaza.ro nyomán

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére