Közös cégben a Waberer's a Postával

• 2022. június 24., péntek •
Közös vállalatot hoznak létre teljes körű csomaglogisztikai szolgáltatás biztosítására
Közös cégben a Waberer's a Postával

A Waberer’s csoport többségi és a Magyar Posta Zrt. kisebbségi részesedése mellett közös vállalatot hoznak létre a felek, mely vállalat a két társaság meglévő és jövőbeli ügyfeleinek teljes körű csomaglogisztikai igényeit szolgálja ki. Az indulásához szükséges forrást a cégek apportként, illetve tagi kölcsönként biztosítják a közös vállalat részére. A létrejövő közös vállalat az üzleti ügyfelek – elsősorban webshop-ok – számára nyújt teljes körű logisztikai outsourcing szolgáltatást, beleértve a raktározási, csomagolási, áruszállítási és kézbesítési feladatokat, megadva számukra a lehetőséget, hogy az alaptevékenységnek számító értékesítésre koncentrálhassák erőforrásaikat, miközben a webáruházi megrendelések teljesítése gyorsabbá és egyszerűbbé válik, így a megrendelői elégedettség is nő. 

Barna Zsolt, a Waberer’s International Nyrt. és Schamschula György a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója az együttműködés kapcsán elmondta:

A Magyar Posta és a Waberer’s által létrehozandó, úgynevezett fullfilment szolgáltatást nyújtó közös vállalat a tulajdonosok iparági tapasztalata, ügyfélbázisa és meglévő infrastruktúrájára alapozva az indulás kezdetétől magas hatékonysággal lesz képes kiszolgálni ügyfeleit, számukra vonzó értékajánlatot lesz képes biztosítani. Nagy reményekkel tekintünk az együttműködésre, és biztosak vagyunk benne, hogy egy magas növekedési potenciállal rendelkező piacon a közös vállalkozás hosszú távon is meghatározó piaci részesedést lesz képes szerezni, illetve megőrizni.

Forrás: vg.hu
Fotó: Getty Images/Bloomberg

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére