Könyvajánló az ezotéria szerelmeseinek

szponzorált tartalom (x) • 2022. január 22., szombat •
Míg korábban sokan idegenkedtek tőle, manapság egyre nagyobb teret hódít magának az ezotéria. Nem csoda, hogy ma már egyre több formában ismerhetjük meg e területnek a legfőbb gondolatait, tanításait.
Könyvajánló az ezotéria szerelmeseinek

Nagy népszerűségnek örvendenek például az ezotériával foglalkozó könyvek, amelyek középpontjában általában az asztrológia, álomfejtés, jóslás, illetve tarot áll. 

Amennyiben szeretnénk megismerni egy teljesen új világot, és elsajátítani az ezotéria alapjait, úgy érdemes elolvasnunk néhány népszerű kiadványt. 

Louise Edington - Modern asztrológia

A könyv szerzője 30 éve foglalkozik asztrológiával. Hisz abban, hogy a születési képletünkben szereplő bolygók, csillagjegyek, fényszögek meghatározzák létezésünket. Emellett e tudás hozzájárulhat ahhoz is, hogy megismerjük pozitív tulajdonságainkat, illetve azt, hogy mi célból vagyunk a világon. 

Könyvében segítséget nyújt ahhoz, hogy ezeket a megfelelő módon értelmezzük. Ennek köszönhetően könnyebben birkózhatunk meg az életünk során felbukkanó akadályokkal, próbatételekkel.

Továbbá megismerhetjük az asztrológia és pszichológia kapcsolatát, az asztrológia jelentőségét az önsegítségben, megtanulhatjuk a csillagjegyek helyes értelmezését, illetve a különböző fejlesztőgyakorlatok révén elmerülhetünk az önismereti sámán meditációban is. 

Giuliana Lomazzi - Álmaink értelmezése

Természetes, hogy időnként álmodunk. Ám álmaink néha teljesen furcsák, bizarrak vagy épp megmagyarázhatatlanok. 

Az álomfejtés álmaink megértésével foglalkozik. Álmaink a lelkünk mélyén zajló változásokat, viharokat, kérdéseket tükrözik, ám mivel gyakran nem ismerjük a leggyakoribb motívumokat, elemeket, ezért ezeket figyelmen kívül hagyjuk. 

Pedig ha megértjük az egyes álomképek jelentését, közelebb kerülhetünk önmagunk megismeréséhez. Louise Edington műve ebben nyújt számunkra segítséget. Ha szeretnénk alámerülni egy új, misztikus világba, akkor érdemes elolvasnunk ezt az ezotéria témájú könyvet a Mai-Könyv.hu-tól

Balogh W. Orsolya - A 13. csillagjegy (A zodiákus lány)

Aki egy kicsit is érdeklődik a horoszkóp iránt, az pontosan tudja, hogy minden jegynek megvan a maga tökéletes párja. Ha olyan csillagjeggyel kerülünk kapcsolatba, akihez tökéletesen passzolunk horoszkópunk alapján, a kapcsolat nagyobb eséllyel lesz hosszú távon is sikeres. 

Balogh W. Orsolya könyvében ezt a témát járja körbe. A történet főhőse, Isis különböző csillagjegyű férfiakkal találkozik, ezek az ismeretségek pedig más-más tapasztalatokkal gazdagítják. 

Ha kíváncsiak vagyunk arra, hogy horoszkópunk milyen hatással van párkeresési szokásainkra, illetve kapcsolataink sikerességére, akkor érdemes elolvasnunk ezt a könyvet! 

Ha tehát szeretne többet megtudni az asztrológiáról, vagy tovább mélyítené ismereteit az álomfejtéssel kapcsolatban, akkor a felsorolt kiadványok a segítségére lehetnek. 
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére