Költöztetés előtt: költöztetéskalkulátor!

szponzorált tartalom (x) • 2021. január 18., hétfő •
Egy költözés, költöztetés nagyon stresszes lehet, épp ezért nem mindegy, hogy milyen segítséget kap az ember a folyamatban.
Költöztetés előtt: költöztetéskalkulátor!

Persze a család segít összepakolni, rendszerezni, dobozolni. De azokat a dobozokat és bútorokat még le is kell cipelni az emeletről, majd az új címen fel. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy mindezt sérülések nélkül kell kiviteleznünk. Sem mi, sem a vagyontárgyaink nem sérülhetnek. És akkor még az idő is szorít minket, ugyanis a rengeteg egyéb munkánk miatt egyetlen nap alatt kellene átköltöznünk. Mi ez, ha nem egyenes út egy szívrohamhoz? Nem csoda, hogy a rutinosabbak inkább profi költöztető céggel költöztetnek, mintsem hogy belerokkanjanak egy ilyen műveletbe.

De mennyi is az annyi?

Kétfajta költöztető van a piacon. Az egyik ilyen: “Mindent megoldunk főnök! Olcsón!”. A másik pedig az a cég, akivel Önnek kizárólag foglalkoznia kell. Ugye nem gondolja komolyan, ha megbízhatatlan cég teherautójára pakoltatja fel az értékeit, akkor azt olcsón visszakapja majd? Egy költöztetést nem bízhat olyanokra, akik nem tudnak előre összeget mondani. Ha nem kap előre írásos ajánlatot egy költöztető cégtől, máris keressen másikat, mielőtt átverik. 

Bízza a költöztetést megbízható szakemberekre, mint például a Servitius és Partnerei költöztetés csapatára. A honlapjukon látható költöztetéskalkulátor az apropója eme cikkemnek. Az ugyanis egyáltalán nem megszokott a költöztető szektorban, hogy valaki egy kalkulátort helyez el a honlapján. Az ilyen fokú transzparencia nagymértékű profizmusra, tudatosan felépített, megbízható cégre utal.

Természetesen előre biztosítják az írásos árajánlatot is, ha kéri, és garantálják, hogy nem lesz több a végösszeg, mint amiben megállapodtak. Ráadásul abban is egyedi a cég, hogy nem óradíjuk, hanem (kapaszkodjon meg!) percdíjuk van! Így egy 70 perces költöztetésért valóban 70 perc lesz kiszámlázva Önnek, nem 120 perc. Már csak ezért is érdemes velük egy próbát tenni.

Ha megbízható a költöztető, gördülékeny a költöztetés

Amikor egy megbízható költöztető céggel találkozom, könnyen felismerem. Eleve nagyon informatív a honlapjuk, amin minden fontos információt megtalálok. Emellett van olyan elérhetőségük, ahol valóban el is érem őket, és kedvesen, segítőkészen próbálnak segíteni a problémában. Majd természetesen előre adnak árajánlatot, méghozzá írásban.

Ez a profizmus a helyszínen is folytatódik. Szakképzett, megfelelő kondícióban lévő, profi költöztető csapat szállítja el a holmimat. Úgy, hogy végig ügyelnek a vagyontárgyak és a lakásnak az épségére is. Nincs lazsálás, gyors költöztetés van, időre érkezve. Süt róluk a profizmus.

Eszébe sem jut később nem költöztetőt hívni

Ha Önt is ilyen profi cég költözteti, legközelebb eszébe sem fog jutni, hogy saját maga költözzön, vagy hogy mást keressen. És a barátainak is bátran ajánlja majd őket.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére