Kinyit a színház jegyirodája

• 2020. május 21., csütörtök •
Részlegesen elkezdődött a munka a szombathelyi Weöres Sándor Színházban, folytatják a próbákat, bár előadás még nincs. Kinyit viszont a jegyiroda.

A színház honlapján jelentek meg a legfrissebb hírek: a tavaszi bérletek elmaradt előadásainak pótlásával, az új évaddal kapcsolatosan hamarosan jelentkeznek. Addig is: a jegyiroda, amely továbbra is a színház épületében működik, június 2. és június 19. között újra kinyit, és várja az érdeklődőket hétköznapokon 9 órától 17 óráig. Ebben az időszakban a korábban megváltott jegyek visszaváltására és ajándékutalvány vásárlására lesz lehetőség. Fontos tudni, hogy a jegyek visszaváltására 2020. június 19. után már nem lesz lehetőség!

Tavaszi bérletet nem váltanak vissza, az elmaradt előadásokat pótolják a bérletes nézőknek. Megköszönik továbbá, ha valaki úgy dönt, hogy nem váltja vissza a márciusi és áprilisi előadásokra szóló jegyét, és ezzel támogatja a szombathelyi teátrumot. A veszélyhelyzet alatt lejárt ajándékutalványok érvényességi határidejét 2020. szeptember 15-ig automatikusan meghosszabbították, azok visszaváltására nincs lehetőség.

Azt kérik, hogy a látogatók csak a színház főbejáratánál található jegypénztárig jöjjenek, a színház közösségi tereiben vendéget, látogatót nem fogadhatnak. Ha a pénztár előtt sor alakulna ki, kérik, hogy a biztonságos távolságot betartva (1,5 m), az épület előtt várakozzanak, a jegypénztárnál csak egy fő tartózkodhat, és viseljenek maszkot is!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére