Kinyit a színház, de a nézőtéren is kell a maszk

• 2021. május 01., szombat •
Fél év szünet után újra találkozhatnak a művészek a nézőkkel, és – ahogy írják – teljesítik az idei évad bérletes közönsége felé vállalt kötelezettségeiket. Íme, a részletek.
Kinyit a színház, de a nézőtéren is kell a maszk

A Weöres Sándor Színház – a közönség és a dolgozók biztonságát kiemelten szem előtt tartva – a jogszabályi előírásnál is szigorúbb óvintézkedések mellett 2021. május 7-én, pénteken 19 órakor a Farsang című produkció bemutatójával megnyitja kapuit a nézők előtt.

Az említett szigorú óvintézkedések szellemében a színházba csak a testhőmérséklet mérése és a védettségi igazolás felmutatása után lehet belépni, a színházépületen belül az előadások alatt is kötelező marad a maszkviselés, ami egyaránt vonatkozik a színházi dolgozókra és a közönségre. A nézőtereken csak védettségi igazolvánnyal rendelkező és maszkot viselő felnőtt, illetve a kíséretükben lévő, tehát velük együtt érkező, a 18. életévüket még be nem töltött nézők foglalhatnak helyet. 

A Király utcai közönségszolgálati és jegyiroda felújítása befejeződött, így május 3-tól már a korábban megszokott helyen adnak tájékoztatást az előadások látogatásának feltételeiről, illetve a jegyvásárlás és a bérletek érvényesítésének lehetőségeiről.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére