Kidobott pénz: vitte a szél a Savaria Fórumot

• 2021. szeptember 16., csütörtök •
Sajtótájékoztatón tette szóvá a Fidesz-KDNP frakció nevében Illés Károly, hogy a szombathelyi adófizetők pénzén vidéken is kiadott Savaria Fórumot városszerte százszámra vitte a hétvégén a szél.
Kidobott pénz: vitte a szél a Savaria Fórumot

A frakcióvezető felidézte: a Szombathelyi Médiaközpont tragikomédiája Halmágyi ügyvezetői kinevezésével kezdődött, aki ellen később rendőrségi eljárás indult. Később Ungár Péter üzlettársa kapott hatmillió forintos tanácsadói megbízást, majd egy volt LMP-s önkormányzati képviselőt neveztek ki igazgatónak. - Ezt követően döntött úgy a városvezetés, hogy kiadják a Savaria Fórumot a Szombathely környéki településeken is, de már látszik - Ungár és Czeglédy mosolyog az olvasóra -, hogy propagandaújság lett belőle. Sajnálatos, hogy mindezt az adófizetők pénzén teszik, annak ellenére, hogy a települési polgármesterek írásban jelezték: nem kérnek belőle - fejtette ki az eseményen Illés Károly.
Mint mondta: ki sem terjesztették rendesen a legutóbbi számot. A frakcióvezetőnek a lakók jelezték, hogy százszámra fújta a szél az utcán az újságot, többek között a Wesselényi és a Széll Kálmán utca környékén. Így az erre fordított forrás csak kidobott pénz, ami a hűtlen kezelés gyanúját is felveti, fogalmazott. - Felszólítjuk Nemény Andrást: bukott ellenzéki képviselők - Jakab, Gyurcsány, Dobrev, Karácsony, Kunhalmi és mások - idehívása helyett olyan személlyel keressék a kapcsolatot, aki forrást tud hozni a városnak, mert ezzel szolgálnák Szombathely előrehaladását, fejlődését - jegyezte meg.

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére