Kiálltak és helytálltak

• 2020. november 16., hétfő •
Két országos bajnokságon is szerepeltek a Haladás VSE ökölvívói. Az eredménylista élére Vidos Korina szereplése kívánkozik, ugyanis aranyérmet nyert súlycsoportjában a junior és ifjúsági korosztályok debreceni erőfelmérőjén.
Kiálltak és helytálltak

Debrecenben rendezték meg a juniorok és az ifik országos bajnokságát, melyen összesen 67 egyesület 212 férfi, illetve női ökölvívója lépett szorítóba. A HVSE színeit hét versenyző képviselte a viadalon. Közülük egyértelműen Vidos Korina teljesített a legjobban, aki az ifik 51 kilogrammos súlycsoportjában az első helyen végzett. A hajdúsági fővárosából Bakonyi Szebasztián és Bojér Boglárka is hazahozott egy-egy bronzérmet - olvasható a klub hivatalos honlapján.

A felnőttek Papp László Országos Bajnokságának Győr városa adott otthont. A több mint 100 résztvevő közül négyen viselték a Haladás szerelését. Sajnos a legtöbb súlycsoportban nagyon kevés versenyző adta le nevezését, így enyhe túlzással élve, aki elindult, érmes is lett.

- Úgy gondolom, hogy ökölvívóink mindkét országos bajnokságra becsülettel felkészültek és ott megpróbálták a tudásuk legjavát nyújtani. Arról nem mi tehetünk, hogy a legtöbb kategóriában alig volt versenyző. Vidos Korinát viszont feltétlenül kiemelném, mert két év kihagyás után visszatérve nagyon jó teljesítménnyel lett aranyérmes. Köszönöm edzőkollégáim, Kemény János és Pap István segítségét, melyet a felkészülés során (is) nyújtottak – összegezte a két versenyt Szalai Sándor szakosztályvezető a klub portáljának.


Junior és ifjúsági országos bajnokság, Debrecen:

Junior férfi:

75 kg:
Teleki Brendon

80 kg:
Bakonyi Szebasztián
Babos Kevin

Ifjúsági női:

51 kg:
Vidos Korina

64 kg:
Bojér Boglárka


Felnőtt országos bajnokság, Győr:

Női 48 kg:
Kolompár Kitti

51 kg:
Vidos Korina

64 kg:
Bojér Boglárka

Férfi 60 kg:
Orsós László


forrás: haladasvse.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére