Két héttel kislánya születése után hunyt el a 28 éves édesapa

ripost.hu • 2023. március 27., hétfő •
Borzalmas éven volt túl, de mindent megért neki, hogy lányát a karjaiban foghatta. Ám boldogsága nem tarthatott sokáig az újdonsült édesapának.
Két héttel kislánya születése után hunyt el a 28 éves édesapa

Borzalmas tragédiák sorozatát kellett elszenvednie egy családnak. Ryan White egy évvel ezelőtt vesztette el imádott édesapját, akit rövid időn belül a húga és az édesanyja is követett. Egyik pillanatról a másikra vesztette el több szerettét is, mire végre ismét boldogság költözhetett a szívébe - írta meg a ripost.hu.

Kislánya megszületése maga volt a csoda a 28 éves Ryan számára, végre enyhülhetett a lelki fájdalma.

Ám kevesebb, mint két héttel a kis Darla világra jötte után, az újdonsült apuka elhunyt.

Családja minden szempontból csodálatos emberként emlékezett meg rá. A legviccesebb, legkedvesebb, leggondosabb emberként, akivel valaha is volt szerencséjük találkozni.

„Ryan szerető apa, nagybácsi, fiú, társ és barát volt. Minden családtagját és barátját lesújtotta a váratlan halála, hiányozni fog mindenkinek, aki ismerte. Ryan most békében nyugszik az édesanyjával, az édesapjával és a nővérével”

– írta a család közleményében.

A hirtelen haláleset miatt testvére, Lee adománygyűjtésbe kezdett. A GoFundMe oldalán összegyűlt minden pénzt arra fogja fordítani, hogy Ryan megkapja a megérdemelt búcsút, és hogy a hátra maradt családján fog segíteni - írja a Mirror.

Kép: mirror.co.uk
 

közösség

további frisss

lap tetejére