Kerti medence, ami olcsó, de jó?

szponzorált tartalom (x) • 2020. június 03., szerda •
A földfeletti medencék forradalma pár éve elhozta a saját medence örömét minden kerttulajdonosnak. A milliós tételek helyett akár 100.000 Ft alatt is lehet igazi medencéd. Milyen típusok vannak, és melyiket válaszd?
Kerti medence, ami olcsó, de jó?

Merev falú medencék
A merev falú vagy fémfalas medencéket acélszerkezet tartja, oldalfaluk egy fémpalást, belül pedig egy erős fólia fogadja a vizet. Ezek a medencék földbe is süllyeszthetők, és vízzel együtt téliesíthetők. Akkor válaszd ezt a típust, ha hosszú tára tervezed a medencéd, mivel ezek akár tíz évet is kibírnak.


Ide tartoznak a prémium kategóriájú WPC és fa medencék is, amik exkluzív külsővel egyben a kert dekorációi is.

Fémvázas medencék
Ezeknek a medencéknek csak a váza acél, a test már csak egy erősített fólia. Ezek legnagyobb előnye, hogy gyorsan felállíthatók, és könnyen kezelhetők. Ez a legnépszerűbb kategória, és ár/érték arányban valóban nagyon jó medencéket találsz itt. Szettben, vízforgatóval együtt kaphatók.

Felfújható medencék
Ezek a legolcsóbb medencék a piacon. Az egész egy PVC fóliából áll, aminek a felső peremét kell felfújni, a teste pedig akkor nyeri el végső formáját, amikor feltöltjük vízzel. A döntéstől a fürdésig tényleg néhány óra alatt lehet saját medencéd a kertedben.

EXTRA TIPP: Szerezz be néhány színes felfújható ridert, matracot, akkor is, ha nincs medencéd vagy nem használod a vízben. A színes állatok és figurák feldobják a kertet, igazi nyári hangulatot teremtenek, és bútorként is jól működnek egy baráti családi beszélgetés alkalmával.

Hangulatfények is kellenek
Ha van medencéd, akkor szerezz be hozzá fényeket. Mindegy milyen a medencéd típusa, létezik hozzá való világítási megoldás, de nagyon hangulatosak a vízen úszó lámpák is.

Sport és játék
Népszerűek még a slagra köthető, felfújható pancsolók és vizes játékok, amik amellett, hogy garantáltan vidám szórakozást nyújtanak, át is mozgatnak és felfrissítenek.


Szerezz be mindent egy helyen: Szombathely legnagyobb medenceáruházában, a Zanati út 4. alatt. A kedves, szakértő eladók mindenben segítenek, hogy a kerted élmények tárháza legyen, az otthon nyaralás pedig fantasztikus emlék.
 

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére