Káromkodással válaszolt Szombathely kulturális és oktatási bizottságának elnöke, Putz Attila

• 2022. november 29., kedd •
Mi mindent tett megválasztása óta a Falco gyár porkibocsátása ellen? – ezt is megkérdezte dr. Szendrő-Németh Tamás civil blogger Putz Attila, önkormányzati képviselőtől, a város kulturális és oktatási bizottságának elnökétől. Válasza több, mint megdöbbentő.
Káromkodással válaszolt Szombathely kulturális és oktatási bizottságának elnöke, Putz Attila

Civilek fát ültettek a zanati közösségi ház előtt, az eseményre meghívták dr. Szendrő-Németh Tamás civil bloggert is, akiről ismert, az elmúlt időszakban mintegy félszáz fa elültetésében vállalt aktív szerepet; ezúttal egy zsák marhatrágyát hozott magával. Ingben, fekete nadrágban megjelent Putz Attila, Zanat önkormányzati képviselője is, aki a jelenlévőkkel közölte: „Én nem ásni jöttem, ne haragudjanak, én csak nézni jöttem” - olvasható a Vaolon.

A blogger kapott az alkalmon és megkérdezte a politikust: miként érkezhetett üres kézzel egy ilyen eseményre? Putz Attila válasza durva káromkodás volt. A civil faültetésen információink szerint gyerekek is voltak.

Ezután dr. Szendrő-Németh Tamás megpróbálta kideríteni azt is: a politikus az elmúlt három évben tételesen mi mindent tett a forgácslapgyár porkibocsátása ellen. A város kulturális és oktatási bizottságának elnöke erre már csak széttárt karokkal, kínos nevetéssel reagált. A blogger megjegyezte azt is, nem látta Putz Attila nevét a polgármesternek benyújtott petíción a több, mint száz aláíró között. 

 

Forrás: vaol.hu

közösség

további frisss

lap tetejére