Jó játékkal magabiztos SZKKA-siker Gyálon

hv • 2022. szeptember 26., hétfő •
Fölényesen, 11 góllal győztek Gyálon a Tempo KSE elleni bajnoki mérkőzésen az SZKKA női kézilabdázói. Az NB I/B-ben sorozatban harmadik diadalát arató gárda ezzel feljött a tabella 5. helyére, mindössze egy pontra van már csak a feljutást jelentő helyektől.
Jó játékkal magabiztos SZKKA-siker Gyálon

Az előző fordulókban mutatott, még kissé akadozó játék után szombaton úgy játszott a szombathelyi csapat, ahogyan valójában tud. Kiváló védekezés, gyors és közönségszórakoztató támadójáték jellemezte a csapatot. A lányok remekül használták ki az adódó gólhelyzeteket, így már a szünetre is hétgólos előnnyel vonulhattak. Igazi csapatjátékkal, a helyzeteinket jól kihasználva, megnyugtató, hétgólos előnnyel vonulhattunk pihenőre.

A 9:16-os állás után a második félidőben sem változott a helyzet, egy idő után kilencgólosra duzzadt az előny, de a 7-8 gólos különbség végig megvolt. A mérkőzés hajrájában, az 50. percben elérték a tízgólos különbséget. Így szezonbeli első idegenbeli bajnoki mérkőzésüket magabiztosan nyerték meg.


Az SZKKA legeredményesebb játékosai Pődör Rebeka 7 góllal és Szmolek Apollónia (képünkön) 5 góllal voltak, de mindenki kitett magáért. A mérkőzés végeredménye: Tempo - SZKKA 21-32.

- Ma a játékban azt az arcunkat mutattuk, amire valóban képesek vagyunk. Öröm volt nézni a csapat játékát, büszke vagyok a lányokra. Köszönjük a minket elkísérő szurkolóink támogatását! - értékelte az összecsapást Pődör Zoltán vezetőedző.

Tempo KSE – Szombathelyi KKA 21-32 (9-16)
NB I/B 4. forduló, Gyáli Sportcsarnok

SZKKA: Balog – Balogh P. 2, Kulcsár 2, Pődör R. 7, Szmolek 5, Tanaskovics 4, Varga N. 2, Horváth A. 2, Győri 4, Kiskartali 2, Szendrei 1, Biró 1, Temesvári, Papp K., Fritz (K), Christe (K). Vezetőedző: Pődör Zoltán

Fotók: szkka.hu

közösség

további frisss

lap tetejére