Itt a bizonyíték: Árpa Attila nem csak a pénzért lett a Nagy Ő

ripost.hu • 2022. november 21., hétfő •
Árpa Attila eladta magát, jó pénzért bevállalta A Nagy Ő-t! Ilyen és ehhez hasonló megjegyzéseket kap, mióta elkezdődött a műsor. Persze Attilát ismerve, ez egyáltalán nem érdekli, hiszen mindig azt csinálja és úgy, ahogy jónak látja, ám egy TikTok kommentelő kérdésére mégis válaszolt.
Itt a bizonyíték: Árpa Attila nem csak a pénzért lett a Nagy Ő

Így derült ki, hogy nem csak a pénz motiválta, amikor igent mondott a felkérésre, de valóban szempont volt, ahogy bárkinek az lenne - írta meg a ripost.hu.

"Nem biztos, hogy ez fontos információ… Nem keveset. Ha az európai viszonyokat nézzük, akkor nem eleget, ha egy amerikai gázsit nézünk, akkor meg nagyon messze vagyunk még a nagy dollármillióktól. Természetesen meg tudtam állapodni a TV2-vel. Önmagában az a tényező, hogy az ember egy hónapon keresztül nem tud mással foglalkozni, nem tud forgatni, más munkákat vállalni, azt is valamilyen formában kompenzálni kell. Szóval, ha valaki azt hiszi, hogy csak a pénzért vállaltam az téved, sokszor nagyon élveztem is a forgatást. Amikor nem, az meg kiült az arcomra. Most, hogy visszanézem, én is látom" - mondta viccesen az producer, akiért szó szerint bomlanak a nők. 

közösség

további frisss

lap tetejére