Ismét beszámolt tapasztalatairól az onkológián önkénteskedő Hende Csaba

• 2021. február 28., vasárnap •
Facebook-bejegyzésben írta meg az országgyűlési képviselő, mit tapasztal munka közben a Markusovszky Kórház onkológiai járóbeteg-szakrendelésén.
Ismét beszámolt tapasztalatairól az onkológián önkénteskedő Hende Csaba

Dr. Hende Csaba két hónapig péntekenként önkéntes szolgálatatot teljesít a Markusovszky Kórház onkológiai járóbeteg-szakrendelésén. Két héttel ezelőtt jelentkezett utoljára, most az országgyűlési képviselő ismét megosztotta tapasztalatait közösségi oldalán.

„Két héttel ezelőtt jelentkeztem utoljára a Markusovszky kórház egyik önkénteseként szerzett tapasztalataimmal, személyes benyomásaimmal és szerény javaslatommal rokkant parkolóhelyek létesítéséről az onkológiai járóbeteg-rendelés bejáratához közel.

Remélem, az önkormányzati illetékesek már a megoldáson dolgoznak;

engem legalábbis eddig senki sem értesített arról, hogy javaslatomat mérlegelték, majd ilyen és ilyen okból elvetették volna. No, majd meglátjuk!” – olvasható dr. Hende Csaba bejegyzésében.

Az országgyűlési képviselő posztjában arra is kitért, hogy sok köszönet jár a honvédeknek, „akik a bejáratoknál, az oltópontokon és a kórház más részein nap mint nap segítik a működést, tehermentesítik az egészségügyi szakszemélyzetet.”

Arra kért írásában mindenkit, hogy "tartsa be a távolságtartás, a maszkviselés és a fertőtlenítés szabályait! Kövesse a hatóságok utasításait, tartsa be a korlátozásokat! Amint módja van rá, oltassa be magát mindenki!"

 

Forrás: vaol.hu, Facebook

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére