Ismerd meg a hajmezoterápia előnyeit

szponzorált tartalom (x) • 2022. június 27., hétfő •
A hajhullást jellemzően egy esztétikai problémaként éljük meg, de nem csak így tekinthetünk rá. Aki elszenvedi ezt az állapotot, az súlyos pszichés megterhelésnek is ki van téve, hiszen az érintettek nagy része nehezen dolgozza fel lelkileg ezt a folyamatot. Ennek következtében pedig láthatóan romlik az életminőség.
Ismerd meg a hajmezoterápia előnyeit

Azonban ma már egyszerűen találhatunk igazán hatékony megoldást még a hajhullás problémájára is.

Válassz olyan terápiát, ami valóban segít a hajhullásodon

Az Art 'N Hairnél elérhető hajmezoterápia egy olyan kezelés, amely minimalizálja az elvesztett hajszálak számát, ugyanakkor serkenti a hajnövekedést és segít abban, hogy visszanőjenek az elvesztett szálak. Ennek a kezelésnek nincsen nagy időigénye, mert körülbelül 20 percig tart. Így hasonlóan egy átlagos kozmetikai kezeléshez, szinte bárhova beilleszthető a napi teendők közé.

A folyamat során tűt alkalmaznak, viszont az eljárás alatt ejtett tűszúrások annyira aprók, hogy szinte nem hagynak látható nyomot a fejbőrön. Az Art 'N Hairnél olyan tapasztalt orvosok végzik ezt a beavatkozást, akiknek kezei között biztos lehetsz a sikerben.

A hajnövekedést serkentő hatóanyagokat a tűszúrások segítségével juttatják be a fejbőrbe. Így ezek az anyagok közvetlenül a hajhagymákba juthatnak, és az értékes növekedést serkentő anyagok azonnal felhasználásra kerülnek és beépülnek.

Hányszor kell elvégeztetni a hajmezoterápiás kezelést?

Ez a kezelés szinte azonnali élménnyel szolgál, hiszen már az első néhány alkalom után is szemmel látható eredményeket tapasztalhatsz. Azonban annak érdekében, hogy a kívánt eredményt is elérhesd, legalább 6 alkalommal érdemes elvégeztetni.

Két kezelés között javasolt tartani két hét szünetet, azonban minden esetben érdemes konzultálni a kezelést végző orvossal is. Hiszen ő az a szakember, aki teljes rálátással bír a helyzetedre és aki elvégzi az állapotfelmérésedet is, így tisztában van minden egyéni sajátossággal. A kezelés következtében tapasztalhatod, hogy dúsabbá válik a hajkoronád, és sokkal egészségesebb hatást fog kelteni.

Milyen okai lehetnek a hajhullásnak?

Mielőtt belevágnál bármilyen kezelésbe vagy eljárásba, érdemes szakember segítségével feltérképezni azokat az okokat, amik a háttérben állhatnak. Mivel a jelenség mindkét nem képviselőit érinti, így az okok is ennek megfelelően mások lehetnek. Előfordulhat, hogy valamilyen gyógyszer mellékhatásaként tapasztalod a hajhullást, de jelezheti azt is, hogy a szervezetedben valamilyen gyulladásos folyamat zajlik, ilyenkor érdemes lehet alaposan utánamenni a kiváltó oknak.

A haj állapotának megváltozását előidézheti akár a helytelen táplálkozás, de a rossz hajápolási szokások is. Fordíts figyelmet arra, hogy a megfelelő kozmetikumokkal kezeld, illetve hogy adj meg a testednek minden olyan tápanyagot és vitamint, valamint ásványi anyagot, amelyekre szüksége van. Gyakori problémát jelent a kezeletlen stressz, illetve bizonyos hormonális változással járó megbetegedések is okozhatják ezt a jelenséget. 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére