Ingyenes családi hétvége a szombathelyi MMIK-ban

• 2022. szeptember 23., péntek •
Játékok, kutyás foglalkozások és szórakoztató programok várják a családokat szeptember 24-én, szombaton az MMIK-ban, míg másnap - szeptember 25-én, vasárnap - a sporté és az életmódtanácsoké a főszerep. Íme, a részletek.
Ingyenes családi hétvége a szombathelyi MMIK-ban

Az egész családot megmozgató és lefoglaló játékok, foglalkozások várják az MMIK-ba ellátogató kicsiket és nagyokat szeptember 24-én, szombaton. A napot egy Ringató foglalkozás indítja 10 órakor, amelyet a Szombathelyen és a régióban is elismert zenetanár, Lezsákné Szekszárdi Zsuzsa tart. Ahogy a Ringató foglalkozás véget ér, már a kicsiket és nagyokat várja Bonnie kutya és Kis-Kádi Kató egy igazán izgalmas foglalkozással. Gyerekek és kutyák: mindig megtalálják az okot az örömre, az alkalmat a jókedvű játékra!

Az ingyenes programok kavalkádja ezzel még nem ér véget. Elérhető lesz egész nap az arcfestés: aki pókember vagy tündérhercegnő akar lenni, azt szívesen látják a kollégák a helyszínen. Aki inkább csillámtetkót készíttetne, arra is van lehetőség. Építőjátékokkal, kézműves foglalkozásokkal is lehet múlatni az időt.

Az Esport Szombathely nyílt nappal várja az érdeklődőket. Készülnek Forma 1 versenyszimulátorral, VR-szemüveggel, FIFA 22-vel.

Emellett az MMIK előtti téren ugrálóvár, csúszda várja a kilátogatókat.

A szombati ingyenes programok 16 óráig tartanak.


A vasárnap tini tornával és reggeli flow jógával kezdődik 9 órakor. A tornázni vágyó gyerekeket Enikő, a flow jógát kipróbálókat Szabó Lia várja sok szeretettel.

10 órakor Lakatos Péter életminőség-tanácsadó előadását hallgathatják meg az érdeklődők. Szó lesz a sikertelen diétákról és a kudarcok okairól, de a megoldásról is: minőségi alvásról, helyes légzésről és természetesen a mozgás szerepéről. Akiben kérdések merülnek fel az előadás kapcsán, annak lehetősége lesz azokat feltenni egy "kérdezz-felelek" során a program végén.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére