Ilyen megható egy rágóreklámos lánykérés

frisss.hu Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu, youtube.com • 2016. február 25., csütörtök •
Az Extra Gum nevű amerikai rágómárka gyártója a legutóbbi reklámjában egy igaz szerelmi történetet dolgozott fel, az igazi szereplőkkel.
Ilyen megható egy rágóreklámos lánykérés

Jessica 25 évesen özvegyült meg, amikor Afganisztánban harcoló férje elesett. Nyolc hónapos terhes volt a kislányával, Zoéval - közli a szeretlekmagyarorszag.hu.

Bár a fiatalok 27 éve ismerték egymást, csak akkor kezdtek el nyitottabbá válni, amikor Jessica családi napközit nyitott az otthonában. "Még az óvodában találkoztunk Marcusszal. Ő volt a cukigyerek a csoportban. A gimiben sokat cukkoltuk egymást, flörtöltünk. Amikor felhívott, a lányai részére keresett lehetőséget. Örültem, hogy újra hallottam felőle, és a kapcsolatunk hirtelen intenzívebb lett. Valahogy állandóan egymás mellé sodort bennünket az élet" - mesélte Jessica.

Marcus, a vőlegény egyedülálló apuka volt, aki visszaköltözött a szüleihez.

Egy anyuka az iskolában hallotta, hogy az Extra Gum igazi szerelmespárt keres a reklámfilmjéhez, és Marcust ajánlotta a cégnek. Az Extra Gum és Marcus titokban készítették elő a lánykérést.

A férfi február tizedikén kérte meg barátnője kezét a kedvenc helyükön, a kaliforniai Grizzly Peaken. A kislányok, Zoe, Alyvia és Malory segítségével rágógumipapírra írt üzeneteket, rajzokat rakott ki a helyszínen. A válasz természetesen „igen” lett. 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére