Így árulkodnak rólunk az anyajegyeink

frisss.hu, ripost.hu • 2016. április 05., kedd •
Az ősi kínai filozófusok szerint a kreativitás, az intelligencia, az egészség vagy a gazdagság mértéke is megállapítható az anyajegyeinkből.
Így árulkodnak rólunk az anyajegyeink

Az anyajegyek jelentése az elhelyezkedésüktől és a színüktől is függ. Vizsgáld meg az arcod, és hasonlítsd össze elhelyezkedésüket az alábbi ábrával. A szakértők 12 anyajegy jelentését közölték. Az anyajegyeknek egyébként akkor van jelentőségük, ha csak kevés van belőlük, azok pedig észrevehetőek. Ha sok pattanás és pigment folt van az arcodon, akkor nem lehet értelmezni. 

1-3. Gyermekkorodban lázadó típusú voltál. Kreatív vagy, főleg akkor, ha szabad kezet kapsz. Főnökeid többnyire kedvelnek téged a leleményességed miatt. Ha itt van anyajegyed, akkor sikeresebb lehetsz vállalkozóként, mint beosztottként.

4. Indulatos egyéniség vagy, sokszor túlságosan hamar hozol meg döntéseket. Nagy hatással vagy más emberekre, azonban nehezen döntesz, amikor több lehetőséged van. Gyakran kételkedsz, könnyű kihozni a sodrodból, viszont nem haragszol hosszú ideig másokra.

5. Ez az anyajegy a szemöldököd felett a gazdagság lehetőségét jelzi, azonban csak kemény munkával tehetsz szert a nagy vagyonra. Vigyázz a pénzedre, nehogy az ellenségeid kiforgassanak a vagyonodból. Kerüld el azokat az embereket, akik gyors meggazdagodási lehetőségekkel ámítanak téged.

6. Intelligens, kreatív, művészi tehetséggel megáldott ember vagy. Könnyen híressé és sikeressé válhatsz, ha a szívedre hallgatsz.

7. A szemöldököd alatt elhelyezkedő anyajegyed családi viszályokat jelez, ezek pedig kihatnak az egész életedre. Rendezd mielőbb a nézeteltéréseket a lelki békéd érdekében. Könnyen kezdeményezel kapcsolatot másokkal, szeretsz flörtölni, akár azonos neműekkel is. Tartsd kordában a szenvedélyeid!

8. Feltehetően pénzügyi gondokkal küzdesz, hajlamos vagy költségekbe verni magad. Könnyen válhatsz játékfüggővé.

9. Az itt elhelyezkedő anyajegy szexuális jellegű problémákra utal. Ha teheted, akkor szabadulj meg tőle, mert kínos szerelmi élményeket és számos nehézséget okozhat.

10. Ez az anyajegy szerencsés jövőt ígér utódaidnak. Anyagilag és érzelmileg is gazdag életük lesz a gyermekeidnek, mert mindig velük lesz a családjuk.

11. Ha ilyen anyajegyed van, akkor hajlamos lehetsz a betegségekre. Ha nagy és sötét, akkor jobb, ha mielőbb eltávolíttatod.

12. Az anyajegy, amely sikeres és kiegyensúlyozott életről árulkodik. Nők esetében szépséget és elismertséget jelez. A gazdagság ellenére is a családot és a meghittséget helyezed előtérbe a fényűzéssel szemben.

 

közösség

további frisss

lap tetejére