Idén is lesz Sajtófotó-kiállítás

• 2020. január 23., csütörtök •
A cél változatlan, azaz objektíven (és azon keresztül) megmutatni Szombathely legfontosabb, leglátványosabb, és legérdekesebb történéseit, kulturális és sporteseményeit.
Idén is lesz Sajtófotó-kiállítás

A nevezés feltételei:

A pályázaton részt vehet minden Szombathelyen (is) dolgozó fotóriporter, illetve szabadúszó fotós.

2019-ben készült fotókat várnak, ami a pályázat fent említett céljainak megfelelően betartja a sajtófotó írt és íratlan, technikai, etikai és jogi szabályait.

Idén is több kategóriában várják a fotókat: hír/esemény, kultúra, illetve sport. Mindhárom kategóriában legfeljebb három képpel lehet nevezni. Fotósorozat nevezésére nincs lehetőség.

A beküldött képekkel kapcsolatos bármiféle jogi felelősséget a pályázó a nevezéssel automatikusan magára vállalja és tudomásul veszi, hogy forrásmegjelöléssel a Szombathelyi Sajtófotó-kiállításon (illetve annak szóróanyagaiban), valamint a város honlapján (szombathely.hu), illetve közösségi média felületein (Facebook: Szombathely MJV, Instagram: @szombathely.hu) a pályázattal és a kiállítással kapcsolatosan megjelenhetnek.

A nevezés ingyenes.

Nevezni az alábbi linken lehetséges, a feltöltő neve és elérhetőségei megadásával: https://www.szombathely.hu/sajtofoto-kiallitas/

A beküldött képeket fotóriporterekből álló szakmai zsűri bírálja el. Kategóriánként egy-egy díjat osztanak ki, továbbá egy pályázónak Angyal László-díjat adnak át. A legjobb képekből hagyományosan tárlatot is rendeznek. A pályázat ünnepélyes eredményhirdetése és a kiállítás megnyitója 2020. március 15-én lesz.

A pályázat beküldési határideje: 2020. február 3. 12:00.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére