Húsvéti hangolódás, piac-élmény, kézműves különlegességek a hétvégi "Nyufi" csoki-, gasztro- és kézműves vásárban

• 2023. március 24., péntek •
Alig hagytuk magunk mögött a telet, és vele a november végi, adventi csoki- és kézművesvásárt, máris itt az újabb. Szombaton és vasárnap ismét érdemes felkeresni a Haladás Sportkomplexum VIP termét, és nem csupán a húsvéti csecsebecsék miatt.
Húsvéti hangolódás, piac-élmény, kézműves különlegességek a hétvégi Nyufi csoki-, gasztro- és kézműves vásárban

Folytatódik a Mák Dóri és segítői által elindított sikersorozat: úgy éled újjá egy régi hagyomány, hogy közben a kézművesek vásárlókra, a vevők ajándékokra és élményekre találnak az ünnep közeledtével. Szombathelyen, a Haladás Sportkomplexum VIP Lounge termében csokoládék, édességek, kézműves termékek várják új gazdáikat március 25-én és 26-án reggel 9 és este 7 óra között.

A vásárlás ismét hangulatos körítéssel párosul: lesznek tematikus workshopok, a terem előtti felső parkolóban pedig különleges és hagyományos falatok, valamint italok gondoskodnak arról, hogy gasztronómiai élményben is része legyen az itt időzőknek. Érdemes lesz kilátogatni a helyszínre, és nem csupán a beszerezhető ajándékok miatt. Ahogy a korábbiak, ez a vásár is jótékony célokat szolgál: a jelképes belépőjegy megvásárlásával a szombathelyiek Rolikát, a Hátrányos Helyzetű Sprtolók Alapítványát és a Mák Dóri - DKM Alapítványt támogatják. Bővebb információ a Facebookon is megtalálható.


közösség

további frisss

lap tetejére