Hogy keressünk komoly pasit? Hova menjünk először, hogy meg is maradjon?

T.A. • 2016. június 04., szombat •
Több kapcsolaton vagy már túl, de még mindig nem találtál rá az igazira? Egy hosszan tartó és biztos talapzaton álló párkapcsolatot szeretnél egy komoly pasival? Ahhoz, hogy mindez valóra váljon, itt van öt tulajdonság, amitől a férfiak kedvence lehetsz! És egyik sem az ágyhoz kötődik. Ráadásul itt egy tuti első randihely, amiből még akármi is lehet.
Hogy keressünk komoly pasit? Hova menjünk először, hogy meg is maradjon?

Hogyan keress – esetleg szingli csaj létedre – olyan hapsit, mely nem lép le az első éjszaka után! Egyes tanulmányok szerint még mindig divat úriembernek, ne adj’ Isten udvariasnak lenni. Cikkünkben megpróbálunk pár jó tippet adni az „ideális férfihoz”, ami természetesen már nő, de ez egy másik téma.

1. Hagyd, hogy úriember lehessen! Még mindig divat!

Megvárod míg odamegy hozzád, vagy kezedbe veszed az irányítást és te magad szólítod le? A válasz – legalább is a férfiak számára egyértelmű - jobban szeretik azokat a nőket, akik nem teszik meg az első lépést, hanem hagyják, hogy úriember lehessen és a saját ütemében közeledjen egy nőhöz! A túl határozott lányok néha riasztóak, a rámenőseket, csüngőket pedig nem tartják komolynak. Inkább veszélyesnek.

2. Éreztesd vele, mennyire szereted!

Vannak, akik azt mondják, hogy egy férfinek nincs gyöngédebb oldala és akkor is tudja, hogy szeretik, ha nincs elhalmozva ajándékokkal. Ez részben így van, azonban minden férfi a szíve legmélyén vágyik egy kis odabújásra, odafigyelésre!

3. Néha hallgatózz, néha hallgass!

A következő állítás mindkét félre igaz: a férfiak az olyan nőket szeretik, akik tisztelik őket és adott esetben meghallgatják, ha valami problémába ütköznek. Éppen ezért nagyon fontos egy férfi számára, ha párja meghallgatja, tanácsokat ad neki és megértő a bajban, s ami még fontos, néha egyszerűen meghallgatja, néha egyszerűen csendben marad.

4. Az első szex az nem autóverseny

Manapság már kevésbé, de azért még mindig igaz, hogy nem szükséges az első randi után ágyba bújni. Ha nagyon prózaian fogalmazzuk meg, a szex akkor tökéletes, ha a felek kölcsönösen szeretik egymást és egy egészséges párkapcsolatban élnek. Különben is, a férfiak szeretik az olyan nőket, akik nem adják meg magukat az első próbálkozás után! Játék az élet, mondják, egy kicsit lehet a férfiak kíváncsiságával is játszani, felkorbácsolja a várakozást.

5. „Oh oh oh oh, légy ma éjjel (is) a társam…!”

A férfiak számára fontos, hogy a barátok és a család előtt is megmutathassa, hogy egy olyan nő ül mellette, aki minden esetben támogatja és teljes mértékben mellette áll. Ha ezt tudod teljesíteni, akkor szinte teljesen garantált a siker!

A végére pedig egy tuti tippet tartogatunk mindenkinek:

Amennyiben komoly pasit keresel, nem elhanyagolgató tényező, hogy hova mentek az első randira. Egy új kutatás szerint nem kell semmi extrában gondolkodni, ha első találkáról van szó. Ezt ma már (házas)párok bizonyítják. A kutatásban 1100 embert kérdeztek meg, és kiderült, 65 százalékuk először enni ment a partnerével, aki azóta már a férjük/feleségük. A második leghatásosabb első randi a séta+kávé kombó. Szakértők szerint azért váltak be ezek, mert nem vonja el a figyelmet igazán semmi, így a helyzethez képest a legjobban meg tud ismerkedni a pár. Viszont azt is hozzátették, hogy második-harmadik randira már jöhetnek az extrémebb ötletek is, mely nem feltétlenül kell, hogy bungee-jumping legyen.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére