Hende és Ungár együtt nyaraltak

• 2021. április 19., hétfő •
Gyakorta vádolja Hende Csabát a közösségi médiában közzétett videóiban Ungár Péter azzal, hogy számára nem fontos Szombathely. A térség országgyűlési képviselője erről is kifejtette a véleményét legutóbbi Facebook-fórumán, és egy közös családi nyaralásuk emlékét is felidézte.
Hende és Ungár együtt nyaraltak

Több száz éve kötődik a városhoz Hende Csaba családja. A videóban elmondta, hogy nagyapja oladi bíró, majd megyei közgyűlési tag volt, édesapja a Hazafias Népfront színeiben tanácstag, ő maga pedig 1988 óta vesz részt a helyi és az országos politikában. Itt született, itt járt iskolába, itt jöttek világra a gyermekei. - Az utóbbi száz év alatt sok minden történt, de egy valami biztos, a mi családunk nem lett gazdag - fogalmazott Hende Csaba.

Ungár Péterről is kifejtette a véleményét. Mint mondta, ő egy kiváló családból származó, felkészült és tehetséges politikus. Hende Csaba felidézte:

volt idő, hogy közösen nyaraltak Ungár Péterrel és szüleivel a kormányüdülőben.

A szombathelyi országgyűlési képviselőnek ugyan néhány évvel idősebbek a gyermekei, mint Ungár, de akkoriban együtt játszottak, és nagyon jól megértették egymást. A képviselő megjegyezte: megérti Ungár Pétert, hogy ilyen családi háttérrel fizetett hirdetésekben kell bizonygatnia ellenzékiségét, és ezért látványosan szapulja őt. - Ennél azonban sokkal nagyobb baj - fűzte hozzá -, hogy egyszerű szombathelyi embereket, újságírókat, köztisztviselőket, hétköznapi embereket is kipellengérez az általa százmilliókkal finanszírozott helyi médiumai által. Nyilvánvaló, hogy "ez csak az előválasztási kampány része, hiszen muszáj bebizonyítania, hogy ellenzéki, annak ellenére, hogy

azért ő mégiscsak a mi kutyánk kölyke"

- jegyezte meg Hende Csaba. A képviselő egyébként szurkol, hogy Ungár győzze le a riválisait az előválasztáson, mert ha az országgyűlési választáson vele áll majd szemben a Fidesz jelöltje, akkor nyugodtak lehetünk - mondta, kiemelve, hogy "Ungár Péter a megfelelő pillanatban a jó gombot fogja megnyomni".

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére