Hé, Pokemon Go fanok! Itt a legújabb cucc, ami megoldja az akkuproblémákat

Szerző: SpacePanda Fotó:androidheadlines.com • 2016. augusztus 09., kedd •
Ezzel a szettel simán nekivághattok a világnak.
Hé, Pokemon Go fanok! Itt a legújabb cucc, ami megoldja az akkuproblémákat

Végre egy olyan kütyü került a piacra, ami nemcsak a Pokemon Go fanokat, hanem például a fotózás vagy az utazás szerelmeseit is szinte az égbe repíti, ugyanis elbúcsúzhatnak a megfáradt celláktól, megérkezett az a cucc, ami simán megoldhatja az akkuproblémát. Nem más ez, mint egy brutál akkuval ellátott hátizsák, amit egyébként a HP vágott piacra. A Powerup Backpackről készült fotók és videó egyértelműen azt mutatják, hogy egy jól átgondolt dologról van szó, aminek központi eleme egy masszív, 22 400 mAh-s akkumulátor.


Az akkuhoz több kábellel is lehet csatlakozni – kettő jár a mobilhoz, egy a táblagéphez, egy pedig a notebookhoz (ami egyébként a HP gépekkel kompatibilis). A HP azt ígéri, hogy az alap akku egy mostani okostelefont 10-szer, egy táblagépet háromszor, egy laptopot egy alkalommal képes teljesen feltölteni.


A Backpack első blikkre is királyul néz ki, emellett nincsenek itt-ott fityegő vezetékek, mindennek megvan a saját kis zsebe. Ráadásul, a megfelelő légjárásáról kis szellőzőlyukak gondoskodnak, de egy külön hőmérsékletszenzor is figyeli, hogy mi történik a táska belsejében, így nem sülnek szét a töltés alatt lévő kütyük. Mivel a tatyó vászonból készült, ezért komolyabb viharokat nem bír ki. De a tervezők ezt is megoldották: nagy zuhé esetén a mellékelt esővédő borítást kell hozzá használni.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére