Hátrányból felállva nyertek

sd • 2020. október 18., vasárnap •
Fontos mérkőzésen verte a Haladás-Viktória idegenben a Szent Mihályt a Simple Liga 7. fordulójában.
Hátrányból felállva nyertek

A szombathelyiek a találkozó első perceiben nem igazán tudták felvenni a mérkőzés ritmusát, ennek eredményeként a házigazda már a 4. percben vezetést szerzett Török találatával. Szépen lassan éledezett a vendég alakulat, a 20. percben pedig végérvényesen megérkezett a Viktória a meccsbe, Fördős egalizált.
A második félidőben már domináltak a szombathelyiek, nagy fölényben futballoztak, ami a 74. percben újabb góllá érett. Hajba futott el a bal oldalon, középre adott labdáját Szil lekészítette Herczegnek, a román válogatott középpályás pedig 11 méterről kilőtte a jobb sarkot, 1:2, átvette a vezetést a vasi csapat. A hajrában több gólt is szerezhetett volna még a Viktória, azonban az eredmény már nem változott.

- A lányok hittek magukban, ehitték, hogy 0-1 után nemcsak egyenlíteni tudnak, hanem meg is fordítják a mérkőzés. Ez pedig tartást adott nekik, mindent beleadtak, nagyon büszke vagyok rájuk, fontos győzelmet arattunk - nyilatkozta a lefújást követően a klub honlapjának Szabados György vezetőedző.


Kész-St. Mihály FC-Haladás-Viktória FC 1-2 (1-1). – Makó, 60 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Kalydy.

St. Mihály: Csontos – Savanya, Görög (Kiss-Lantos, 75.), Papp, Bartalis – Ramor (Sweatman, 46.), Sárosi, Malasevic, Micic – Pilán (Kopren, 85.), Török. Edző: Jenei Péter.

Haladás-Viktória: BIRÓ – BALOGH, HORTI, Jánosi, Hajba – Herczeg, FÖRDŐS, Németh M. – NÉMETH A., Szil, HARSÁNYI. Edző: Szabados György.

 

Kép: haladas.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére