Harcosok gálája - profik és amatőrök a répcelaki szorítóban

• 2021. szeptember 08., szerda •
Mától árusítják a jegyeket a II. Répcelaki Küzdősport Gálára, a belépő akár a szombathelyi Komló étteremben is megvásárolható. Itt tartották kedden az esemény beharangozó sajtótájékoztatóját a szervezők és a versenyzők részvételével. Izgalmas, sztárokat felvonultató, és sok amatőrnek is lehetőséget biztosító, nívós sportrendezvénynek ad otthont a vasi kisváros szeptember 18-án, este 7 órától.
Harcosok gálája - profik és amatőrök a répcelaki szorítóban

Összesen 4 ország 28 versenyzője méretteti meg magát a II. Répcelaki Küzdősport Gálán a jövő héten – kezdte Őze-Guth Szilvia szervező a keddi sajtótájékoztatót a szombathelyi Komló Étteremben. Magyarország mellett Szerbia, Szlovákia és Montenegró állít ki sportolókat az eseményen, az érdeklődők karate, K1, MMA és bokszmérkőzéseket láthatnak majd. – Elsőként az amatőrök küzdenek meg egymással, majd profi összecsapások következnek. Ez utóbbiak közül kiemelnék két címmérkőzést:

a zalaegerszegi Molnár Benjamin egy montenegrói, Jóni Máté pedig – aki a TV2 Exatlon című műsorában is szerepelt - egy szerb ellenféllel száll ringbe

– hangsúlyozta Őze-Guth Szilvia, aki elmondta azt is, hogy Szombathelyt a Haladás VSE amatőr versenyzői képviselik majd bokszban és K1-ben. – A gála sztárvendége Fábián Melinda lesz, az egyetlen magyar versenyző az amerikai UFC-nél, aki ezen a napon a Haladás Sportkomplexumban is tart egy szemináriumot. Vendégünk lesz még Sárközi Róbert MMA promoter, illetve a szintén szombathelyi érdekeltségű Hatos Gábor olimpiai bronzérmes birkózó is – hangzott el.

A tavalyi sikeres gála emlékeit idézte fel Varsányi Áron, a Kőszegi Fitt-Boksz Ökölvívó Egyesület vezetője, aki úgy fogalmazott: az amatőr kategóriában elsősorban utánpótláskorú versenyzők indulnak, ők vezetik fel a profi mérkőzéseket, amelyek már magas színvonalat képviselnek.

Nagy Angéla és Kiliti Tamás bokszol majd ezeken, akik már amatőrként is megállták a helyüket, most pedig a profik között törnek egyre magasabbra.

Idén is nagy csemegének ígérkeznek az ő mérkőzéseik – tette hozzá.

A helyszín a Répcelaki Sportcsarnok lesz, a beléptetésről a biztonságért felelős cég nevében Őze Balázs beszélt: a jelenleg hatályban lévő kormányrendelet értelmében védettségi igazolvány szükséges a gála megtekintéséhez minden 18 év feletti látogatónak. A 18 éven aluliak védettek kíséretében léphetnek be a csarnokba. A normál belépőjegy ára, amely a lelátóra vagy a küzdőtérre szól, 2000 forint, a VIP belépő pedig, amely a ring mellé szól, és vendéglátást is tartalmaz, 5000 forintba kerül.

A programból nem hiányozhat a Répcelaki Rakurai Karate Egyesület sem, versenyzőjük – és segédedzőjük –, Seregély Gyöngyi már tavaly is részt vett a gálán. Mellette két tanítványa is küzdeni fog, bíznak az eredményes mérkőzésekben.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére