Hali-siker a gólfesztivál végén

• 2021. május 09., vasárnap •
Rendkívül gólgazdag mérkőzésen a Haladás NB II-es labdarúgócsapata 4–3-ra győzte le a Budaörs együttesét. A szezon utolsó hazai találkozóján a szombathelyiek találatai közül Medgyes Zoltán hármat vállalt magára.
Hali-siker a gólfesztivál végén

Az ősszel némi meglepetésre a budaörsiek 4–0-ra páholták el Tatabányán a vasi zöld-fehéreket, így aztán Mátyus János tanítványai a visszavágás vágyától hajtva kifejezetten motiváltan léptek pályára a Rohonci úti stadion közel 600 nézője előtt. Ennek pedig meg is lett az eredménye, ugyanis 

FÉLÓRÁNYI JÁTÉK UTÁN MÁR 2–0-RA VEZETTEK A SZOMBATHELYIEK. 

Mindkét találatot Medgyes Zoltán szerezte, aki előbb Jancsó András, majd pedig Dragóner Filip átadása után vette be a vendégek kapuját. A félidő végjátékában aztán a Pest megyeiek is jelezték, hogy nem az áldozati bárány szerepére készültek: Petneházi Márk lövése a kapufáról még kipattant, ám Molnár Tibor duplázása már a hálóban kötött ki. 

A 2–1-ES HALADÁS-ELŐNYRŐL INDULÓ MÁSODIK JÁTÉKRÉSZBEN IS FOLYTATÓDOTT A GÓLFESZTIVÁL. 

Az 57. percben Medgyes Zoltán, a 62. minutumban pedig Tóth Milán értékesített egy-egy büntetőt, 

ÍGY A DERBI VÉGE ELŐTT SZŰK FÉL ÓRÁVAL A VASIAK MÁR 4–1-RE VEZETTEK.

A budaörsiek azonban még ekkor sem adták fel, és két újabb gólt szerezve szorossá tették a derbi végjátékát. Pethő Bence 4–2-re, míg Zsidai László 4–3-ra alakította az állást. Szerencsére ezzel véget is ért a góleső, és a Hali, ha minimális különbséggel is, de megnyerte a szezon utolsó hazai mérkőzését.

Szombathelyi Haladás–Budaörsi SC 4-3 (2-1)
Szombathely, Haladás-stadion, 600 néző. Vezette: Ducsai (Kovács II. G., Mohos). 
Haladás: Verpecz – Schimmer, Mocsi, Németh Milán, Debreceni (Doktorics, 70.) – Kállai (Tóth D., 70.) Csilus, Holdampf, Jancsó (Kiss B., 46.) – Medgyes (Rácz, 82.), Dragóner (Tóth M., 46.). Vezetőedző: Mátyus János.
Budaörs: Szabó B. – Sajbán Fényes (Végh, 85.), Kékesi (Pintér, 46.) Vágó – Zsidai, Pethő, Petneházi, Molnár T., Molnár Cs. (Horváth E., 58.) – Pethő, Czár (Gyurácz, 46.). Vezetőedző: Márkus Tibor. 
Gólszerző: Medgyes 3 (19., 30., 57), Tóth M. (62.) illetve Molnár T. (40.), Pethő (64.), Zsidai (81.).

Fotó: Unger Tamás / Vas Népe
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére