Gyurcsány hatalmasat hazudott, tetten értük

• 2021. május 01., szombat •
Szombaton életbe lép az újraindítás újabb fokozata. A mai napra, péntekre pedig már Pfizer-oltásra is megnyílt az online időpontfoglaló. Ezek örömteli és jó hírek, hiszen már látszik a fény az alagút végén, egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy visszakapjuk a régi, normális életünket. Mindezek ellenére az oltásellenes baloldal vezetője, a Demokratikus Koalíció elnöke az alábbi posztot tette ki a hivatalos Facebook-oldalára:
Gyurcsány hatalmasat hazudott, tetten értük

„ […] Kubatov focicsapata miatt megnyitják a Pfizer-csapokat, de akinek korábban szüksége lett volna rá, azok nem kaptak.
Legyen akkor innentől minden nap szabad vakcinaválasztás. Ne csak Fradi meccs előtt. Rendben van, fiúk?”

 


Fotó: Képernyőfotó – Gyurcsány Ferenc – Facebook

Ez súlyos hazugság és demagógia!

Hiszen az általa kiemelt, holnapi Fradi mérkőzésre csak és kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezők válthatnak jegyet.

Ahogy az a klub honlapján feketén-fehéren olvasható.

„Arra kérjük 18 év feletti szurkolóinkat, hogy kizárólag akkor váltsanak jegyet a mérkőzésre, ha már megkapták védettségi igazolványukat. Azokat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba, és jegyeik árát sem igényelhetik vissza! […] Fontos, hogy 18 év feletti bérletes drukkereink, a VIP-jegyet váltók és bérleteseink is csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be a stadionba. A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes.”

Tehát, aki ma kap bármilyen oltást – akár Pfizert, akár más vakcinát –, biztos, hogy nem fog érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezni a szombati mérkőzés időpontjáig, hiszen legalább egy hét, mire megkapja az igazoló kártyáját.

Tetten értük a Böszmét!

Ismét hergelni akarta ezzel a felháborító, igaztalan posztjával az embereket, és természetesen egy füst alatt Kubatov Gáborba és a Fradiba is bele akart egyet rúgni.

Elég volt a baloldal felháborító hazugságaiból!


Forrás: magyarmenzet.hu
Kép: MTI/Kovács Attila

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére