Győzelem az Aramis ellen

• 2020. február 11., kedd •
A Haladás 10-ese, Hajmási Milán háromszor is beköszönt a hazaiak kapujába.
Győzelem az Aramis ellen

Ahogy azt várni lehetett, nem adta magát könnyen a budaörsi alakulat. 7 perc elteltével már 1:2 állt az eredményjelzőn. Előbb Hajmási szerzett vezetést a Halinak, aztán Gál András egalizált, majd ismét Hajmási juttatta előnyhöz övéit. A nagy rohanást gólcsend követte, az első játékrészben nem esett több találat.
Szünet után Vattamánynak ugyan sikerült ismét döntetlenre módosítani az állást, ám ezt követően a szombathelyi tüzérek 5 perc leforgása alatt lerendezték a meccset. A 29. percben Hajmási mesterhármast jegyzett, majd a 32. percben Simic is betalált, a 33. minutumban pedig Vas Ádám tette fel az i-re a pontot, eldöntve a lényegi kérdést. 4 perccel a vége előtt Fekete Márk góljával még kozmetikázott kicsit az eredményen, de ez már nem osztott, nem szorzott.

A végeredmény tehát:
Aramis SE-Haladás VSE 3:5 (1:2)
Gólszerzők: Gál András (5.), Vittamány Dávid (23.), Fekete Márk (36.) illetve Hajmási Milán 3 (3., 7., 29.), Milos Simic (32.), Vas Ádám (33.)

Szerdán ismét fontos mérkőzés vár Hajmásiékra, hiszen 19 órától Magyar Kupa visszavágót játszanak Dunaújvárosban. A tét: a négyes döntőbe jutás. A találkozót a Hali várja kedvező helyzetből, hiszen Szombathelyen 4:2-es hazai győzelemmel zárult az első meccs január közepén. 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére