Gyorshajtókat fogtak

police.hu • 2020. július 15., szerda •
A múlt heti rekordtól ugyan elmaradt, de így is jelentősen átlépte a megengedett sebességhatárt a 192 km/h-val közlekedő sofőr. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom-ellenőrző Alosztályának járőrei az elmúlt hétvégén is tartottak közlekedésrendészeti ellenőrzéseket a 84-es számú főúton.
Gyorshajtókat fogtak

A folyamatos ellenőrzés célja most is a szabálytalankodók kiszűrése volt a közlekedésbiztonsági helyzet javításának érdekében. A nyári időszakban megnövekedett forgalom próbára teszi a gépjárművezetőket, és nehezíti a közlekedést. A rendőrség munkatársai több olyan járművezetővel szemben is intézkedtek, akik jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb sebesség felső határát. Egy sofőr Kissomlyó térségében 90 km/h helyett 169 km/h sebességgel közlekedett, egy másik autós Duka térségében nem sokkal maradt el a múlt heti rekordertől, 90 km/h helyett 192 km/h sebességgel haladt gépkocsijával. A közlekedésrendészeti járőrök a járművezetőket megállították, és velük szemben a gyorshajtás miatt közigazgatási bírságot szabtak ki, és büntetőpontot adtak.

A főút borgátai szakaszán 90 km/h helyett 166 km/h sebességgel haladt egy autós, akinek szabályszegését rögzítették. A jármű üzemben tartójával szemben közigazgatási bírságot szabnak ki.

kép: police.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére