Gyermekgyilkossági ügy: befejezték a csepregi családi házban történt tragédia nyomozását

vaol.hu • 2023. január 23., hétfő •
A Vas vármegyei nyomozók befejezték a csepregi családi házban történt tragédia nyomozását.
Gyermekgyilkossági ügy: befejezték a csepregi családi házban történt tragédia nyomozását

A vaol.hu a police.hu-ra hivatkozva azt írja, hogy 2022. február 8-án 10 óra 45 perckor bejelentés érkezett a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, amely szerint egy csepregi családi házban egy gyermek holttestét találták meg. Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított ismeretlen tettessel, vagy tettesekkel szemben.

A nyomozók 2022 márciusában egy 25 éves nőt és egy 27 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként. Az eljárás során beszerzett igazságügyi szakértői vélemények és egyéb nyomozási cselekmények elvégzését követően a nővel és a férfival szemben

különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett,

valamint 4 rendbeli kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatták le az eljárást a vármegyei nyomozók - tájékoztat a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A szükséges eljárási cselekményeket a Főkapitányság Bűnügyi Osztálya elvégezte és a keletkezett iratokat a Vas Vármegyei Főügyészségnek vádemelési javaslattal megküldte.

közösség

további frisss

lap tetejére