Gladiátor 2: Hivatalos, Ridley Scott elkészíti a folytatást

• 2021. október 04., hétfő •
Ridley Scott meglehetősen mozgalmas időszak előtt áll, alig néhány hét múlva érkezik legújabb rendezése, Az utolsó párbaj, majd az év hátralévő részében debütál a már most nagy várakozásnak örvendő Gucci-ház.
Gladiátor 2: Hivatalos, Ridley Scott elkészíti a folytatást

Ez pedig nem minden, hiszen Scott már gőzerővel dolgozik Bonaparte Napoleon életét feldolgozó Kitbag című produkción, ami viszont ennél is izgalmasabb, hogy hivatalossá vált, elkészül a Gladiátor második része.
A Deadline magazin még 2018-ban számolt be elsőként arról, hogy folytatást kap Ridley Scott egyik legsikeresebb rendezése, bár akkoriban meglehetősen ködös volt a projekt kivitelezése.

Az értesülések szerint a Gladiátor 2 forgatókönyvén a Top Gun 2: Maverick kapcsán szélesebb körben is ismertté vált Peter Craig dolgozik, és bár a film hivatalos szinopszisa egyelőre nem ismert, annyi bizonyos, hogy a történet ezúttal Luciusra, Joaquin Phoenix által megformált Commodus császár unokaöccsére fókuszál majd, akire nagy hatást gyakoroltak Maximus korábbi tettei.

A projekttel kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről, addig viszont érdemes “rákészülni” Az utolsó párbajra, amelynek főbb szerepeiben Matt Damon, Ben Affleck, Adam Driver, Marton Csokas és Jodie Comer lesznek láthatóak.

 

Forrás:  mafab.hu
Kép forrása: port.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére