Fűnyíróban is verhetetlenek – új üzlettel bővített a Kozma Szerszámáruház

szponzorált tartalom (x) • 2021. június 07., hétfő •
Megjött a szombathelyiek kedve a kertszépítéshez, az otthonlétben sokan ráértek ezzel foglalkozni – a megnövekedett kereslet miatt a Kozma Szerszámáruház nemrég új üzletet nyitott, speciális kínálattal a Zanati út és a Sziget utca sarkán.
Fűnyíróban is verhetetlenek – új üzlettel bővített a Kozma Szerszámáruház

Minden kerti gép és barkácseszköz megtalálható ebben az üzletben, amire szükség lehet a jó idő beköszöntével, sőt hamarosan mezőgazdasági termékeket is árulnak majd - tudtuk meg Kiss Dorottya üzletvezetőtől. A virágföldre, a gereblyére és a fűmagra ugyan még várni kell, de a fészerből hiányzó szerszámoktól már most is roskadoznak a polcok.

- Az időjárás rányomta a bélyegét az idei tavaszra, sok eső esett, és mivel nagyon gyorsan nőtt a fű, sok fűnyírót adtunk el.

Egyértelműen ez volt az idei tavasz slágerterméke, és hozzáteszem, hogy a robotfűnyíró is egyre keresettebb

- számolt be a tapasztalatokról Kiss Dorottya. Kiderült, egyre kedvezőbb árú ez a termék, és egyre szélesebb a paletta: kisebb és nagyobb kertekre is megtalálták már a gyártók a praktikus megoldásokat. - Egy jobb, profi fűnyíró hasonló árban van, mint egy egyszerűbb, kisebb robotfűnyíró, ez is az okok között szerepel. Ráadásul pihenés közben nézhetjük, ahogy gondozottá válik a kertünk. 

Nagy a választék Unior kéziszerszámokból, nem véletlenül. Mindenféle szerszámok megtalálhatóak a kínálatban, de egyre fontosabb helyet foglalnak el ezek között a bicikliszereléshez használatos szerszámok, amelyek szintén beszerezhetőek itt.

A márka kizárólagos magyarországi képviselete a Kozma Kft., így a kereskedőket is innen látják el.

A kéziszerszámokon túl forgalmaznak még Keyang kisgépeket is.

A márka feltörekvőben van hazánkban. A koreai gyártó eddig csak világmárkák beszállítója volt, most már saját márkanévvel is gyárt gépeket az európai piacra. Szombathelyen csak a Makita kertigép- és barkácsboltban találhatóak meg termékeik egyre bővülőbb kínálattal. 

Az egyik legnépszerűbb márka a boltban a Gardena: ismert, megbízható név, amelyet főként az öntözéstechnikával kapcsol össze a közvélemény.

- Sokak által keresett termékek a locsoláshoz, öntözéshez szükséges eszközök, tartozékok, és a robotfűnyírókat is ebben a márkában értékesítjük – fogalmazott az üzletvezető. Hozzátette:

egyre szélesebb az a vevői réteg, amelyik úgy gondolkodik, hogy inkább egyszer fizet ki egy nagyobb összeget, de minőségi árut vesz,

ami időtálló, és amire hosszú garancia jár.

A Fiskars rendkívül széles termékpalettával rendelkezik az üzletben: megtalálható itt minden, ami az ásáshoz, öntözéshez és locsoláshoz kell, de van kézifűrész, ágvágó, és persze a generációról generációra szálló nagy klasszikus, a metszőolló. Egy jó darab évtizedekig kiszolgálja a családot, nem csoda, hogy a gyártó szinte minden termékére 25 év garanciát vállal. Némileg magasabb árukat ez meg is magyarázza.

- A fő profilunk és szívünk csücske a Makita márka: kerti gépeit széles választékban kínáljuk.

Keresett a sövényvágó, a fűkasza, a fűrész és természetesen a fűnyíró is. Mindegyikhez forgalmazunk tartozékokat is, damilokat, láncokat, lapokat, damilfejeket, késeket. A kertigépeken túl a termékkínálatunkban megtalálhatók akkumulátoros csavarbehajtók, ütve fúrók, csiszológépek és még egyéb más kisgépek is. A márka azért is nagyon népszerű, mert a gyártó különösen nagy hangsúlyt fektet az akkumulátoros használatra, ráadásul egy akkumulátorral szinte az összes gépe működtethető - részletezte az előnyöket Kiss Dorottya.

A Kozmánál a szervizszolgáltatás is megoldott: elintézik a garanciális szervizzel kapcsolatos ügyeket, valamint garancián túli javításban is segítenek, és alkatrész-utánrendelés is lehetséges náluk.

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére