Franciaországban mindennaposak az agresszív migránsok által elkövetett szexuális támadások

• 2022. május 18., szerda •
Franciaországban lassan mindennaposak lesznek a főként illegálisan érkező migránsok által elkövetett nemi erőszakok és szexuális zaklatási botrányok. Főként a nagyobb városok jelentős részben migránsok által lakott negyedeiben vannak veszélyben a francia nők, illetve már a turisták is.
Franciaországban mindennaposak az agresszív migránsok által elkövetett szexuális támadások

Május 9-én a Pas-de-Calais megyében található Bully-les-Mines település belvárosában egy 29 éves tunéziai migráns mutogatta magát fényes nappal a központban sétáló nők előtt. A jelenlévő nők 16-52 év közöttiek voltak. A rendőrök kiérkezésekor a migráns megpróbált elmenekülni – írja az actu.fr hírportál.

Május 11-én kora reggel Nizzában

EGY 26 ÉVES TUNÉZIAI MIGRÁNS ERŐSZAKOLT MEG EGY BRIT NŐT.

A Franciaországban személyi iratok nélkül, illegálisan tartózkodó migráns az utcán követni kezdte az otthonából kilépő fiatal nőt, majd megtámadta és megerőszakolta. A támadást az utcai térfigyelő kamerák rögzítették – számolt be róla a Le Figaro.

Május 14-én Montpellier egyik villamosmegállójában

KÉT ILLEGÁLIS MIGRÁNS EGY HÉTHÓNAPOS TERHES NŐT AKART SZEXUÁLISAN BÁNTALMAZNI A NŐ ÉLETTÁRSA JELENLÉTÉBEN.

A nő ellenállt, élettársa védte, ezért dulakodás alakult ki, ami közben az egyik támadó a földre esett.

EZEN A MIGRÁNS ANNYIRA FELDÜHÖDÖTT, HOGY TÁRSÁVAL EGYÜTT RUGDOSNI KEZDTE A 20 ÉVES TERHES NŐT, CÉLZOTTAN A HASÁBA IS BELERÚGTAK, MAJD A VÉDEKEZŐ PÁRT MÉG TÖRÖTT ÜVEGPALACKOKKAL IS MEGTÁMADTÁK.

A rendőrök kiérkezése után a támadókról kiderült, hogy állításukkal ellentétben csak az egyikük fiatalkorú.

A 16 ÉVES MIGRÁNS AZ INTÉZKEDÉS KÖZBEN MEGRAGADTA AZ ALKALMAT, HOGY AZ INTÉZKEDŐ RENDŐRNŐT IS ZAKLASSA ÉS EXHIBICIONISTA MÓDON MUTOGASSA MAGÁT ELŐTTE

 – közölte Midi Libre portál.

Május 15-én egy felnőtt kísérő nélkül Franciaországba érkezett 16 éves migráns zaklatott szexuálisan egy kétgyermekes fiatal anyukát, aki fényes nappal a Toulouse-tól északra fekvő város, Cahors városi parkjában sétált gyermekeivel.

A TINÉDZSER MIGRÁNS HIRTELEN TŰNT ELŐ A SEMMIBŐL, ELÁLLTA A SÉTÁLÓ CSALÁD ÚTJÁT ÉS A PÉNISZÉT MUTOGATTA.

Ezután az anya arcára ökölcsapást mérve a nőt a falhoz nyomta és szexuálisan molesztálta a gyermekek szeme láttára – adta hírül La Dépêche nevű lap.

Forrás: origo.hu
Fotó: Shutterstock

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére