Fórumot tartott Dömötör Csaba a Fidesz-szimpatizánsoknak

• 2021. október 22., péntek •
A helyi Fidesz-tagságnak és a szimpatizánsoknak tartott fórumot Dömötör Csaba a Haladás Sportkomplexumban szerdán. Az államtitkár emlékeztette a jelenlévőket a Gyurcsány-korszak kudarcaira, és figyelmeztetett, az elmúlt három ciklus eredményeit meg kell védeni.
Fórumot tartott Dömötör Csaba a Fidesz-szimpatizánsoknak

- A nemzeti ünnep és az arra időzített Békemenet közeledtével a Fidesz szombathelyi szimpatizánsai nagy számban indulnak Budapestre, hiszen öt teli autóbuszt indítunk, amire még nem volt példa. Óriási az érdeklődés és a lelkesedés

- mondta a Frisss.hu-nak dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő a fórum után. - A nagy részvételi szádékot az itthon és az Európában kialakult politikai helyzet is magyarázza, amely számos kérdést vet fel, és számos megoldandó probléma áll előttünk - fogalmazott a politikus.

Az első és legfontosabb kérdés az, hogy Gyurcsány Ferencet és a különböző, álruhába öltöztetett reinkarnációit, valamint a vele paktumban álló szövetségeseit hogyan tudjuk megakadályozni abban, hogy ismét tönkretegyék az országot - hangsúlyozta, hozzátéve: már megtették 2010 előtt. Ennek bizonyítékait ismertette Dömötör Csaba államtitkár a szerdai fórumon.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére